Η τελευταία συνεργασία του Μανούσου Μανουσάκη με τον ΑΝΤ1 ήταν τη σεζόν 2007-08 με τη σειρά «Φάρος» που τότε κόπηκε πρόωρα, στο πλαίσιο ευρύτερων περικοπών. Ο Μανουσάκης επιστρέφει στον ΑΝΤ1, από την επόμενη (2023-24) σεζόν με remake του… θρυλικού «Τμήματος Ηθών».

Είχε προβληθεί το 1992-95 και σε κάθε επεισόδιο συμμετείχαν συμμετέχουν διαφορετικοί ηθοποιοί, σεναριογράφοι και σκηνοθέτες ενώ το καστ της ομάδας των αστυνομικών παραμένει σταθερό σε κάθε κύκλο.

Φυσικά, το cast τώρα θα είναι τελείως διαφορετικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δούμε παλαιότερους ηθοποιούς σε γκεστ ρόλους. Μεταξύ αυτών θα είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, η Βερόνικα Αργέντζη, ο Φίλιππος Σοφιανός και η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων προβλήθηκε από το 1992 μέχρι το 1995 και σημείωνε μεγάλη επιτυχία. Το σενάριο παρουσίαζε μία ομάδα αστυνομικών του τμήματος ηθών που αναλαμβάνει την επίλυση διάφορων υποθέσεων. Τόσο στους παλιούς κύκλους όσο και στο reboot θα υπάρχουν πολλοί guests εκτός από το σταθερό καστ των αστυνομικών.

Πλην αυτού, ο Μανουσάκης ετοιμάζει, επίσης για το 2023-24, την τρίτη συνέχεια του «Κόκκινου Ποταμιού» για το Open…