Οι θαυμαστές του Doctor Who έχουν κάποιες ενστάσεις για το κατά πόσο πρέπει να αναλάβει ο Hugh Grant τον ρόλο του γιατρού. Η βρετανική σειρά επιστημονικής φαντασίας κυκλοφόρησε το 1963, ωστόσο η γιατρός Jodie Whittaker επιβεβαίωσε ότι θα αποχωρήσει από το σόου κάποια στιγμή το 2022, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για έναν νέο ηθοποιό, ενδεχομένως τον Grant.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Mirror , ο Doctor Who ετοιμάζεται να κάνει μια «μεταμόρφωση σε στυλ Marvel» με τον Grant να φέρεται να βρίσκεται σε συνομιλίες για να ενταχθεί στο μακροχρόνιο franchise. Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, οι θαυμαστές του Doctor Who κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο για να μοιραστούν τα έντονα συναισθήματά τους για το casting.

Κάποιοι, όπως η @Lucasfilmgirl, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την πρόταση και έκανε ξεκάθαρα τα συναισθήματά της για τον Grant. «Είναι ένας γλοιώδης, πλούσιος, ξύπνιος, συγκαταβατικός γέρος ηλίθιος. Η χειρότερη δυνατή επιλογή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η σημερινή Doctor Whittaker ήταν η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε τον ρόλο, ενώ η Jo Martin, μια μαύρη ηθοποιός, έπαιξε επίσης πρόσφατα μια εκδοχή του Doctor. Ο @FrostyMacWHO πιστεύει ότι η επιλογή του 61χρονου Grant μπορεί να στείλει λάθος μήνυμα. «Αν έδωσαν έναν λευκό άντρα ως γιατρό αυτή τη στιγμή, θα ήταν σαν να παραδέχονται την ήττα, να παραδεχτούν ότι μια γυναίκα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι ο γιατρός», είπε.

Ενώ ορισμένοι θαυμαστές εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, πολλοί περισσότεροι εξέφρασαν την χαρά τους για το ενδεχόμενο ο ηθοποιός του Notting Hill να αναλάβει τον ρόλο. «Νιώθω ότι είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Hugh Grant θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για τον επόμενο γιατρό», είπε ο χρήστης του Twitter @TharriesYT, αλλά δεν ήταν μόνοι στην αξιολόγησή τους. Ο @batmanmarch επιβεβαίωσε ότι θα υποστήριζε πλήρως τον Hugh Grant ως τον διάσημο Άρχοντα του Χρόνου, «Ο Χιου Γκραντ θα ήταν ένας καταπληκτικός γιατρός. Έχει την ψήφο μου».

Οι προηγούμενοι ηθοποιοί που έπαιξαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Doctor Who περιλαμβάνουν τους Matt Smith ( The Crown ), David Tennant ( Jessica Jones ) και Christopher Eccleston ( 28 Days Later ). Πριν υποκύψει ως ο 13ος γιατρός, η Whittaker θα εμφανιστεί στον ρόλο σε ένα άλλο ειδικό επεισόδιο, το «Legend of the Sea Devils», τον Απρίλιο του 2022.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

«Lupin» στο Lupin: Συμμορία έκλεψε εξοπλισμό από το στούντιο της σειράς του Netflix

Lisa Kudrow: «Ναι» σε reboot των Friends αλλά με μία προϋπόθεση