Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πλέον ότι μπορεί να του δόθηκε μία νέα ευκαιρία για να αλλάξει ζωή, αλλά δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα στη νέα του ζωή. Ο Δημήτρης ανησυχώντας για τη Μαρία και τον Βλάσση επιστρέφει στην Κρήτη, ενώ εκείνοι πιστεύουν ότι αυτό κρύβεται πίσω από τη φωτιά στο σπίτι τους

ναυάγιο Ειρήνη Ιπποκράτης

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη σκέφτεται να εγκαταλείψει τον Ιπποκράτη (Επεισόδιο 15)

Ο Πέτρος το σκάει από τους αρχαιοκάπηλους παίρνοντας μαζί του το όπλο του Αντώνη. Ο Δημήτρης επιμένει να γυρίσουν οικογενειακώς στην Κρήτη, αλλά η Λίνα τον πείθει να την αφήσει να μείνει στην Αθήνα μαζί με τη Βάσω.

Μετά την επίσκεψη της Ευγενίας, η Ειρήνη σκέφτεται να φύγει από το σπίτι του Ιπποκράτη. Εκείνος, όμως, την κρατάει κοντά του και την κάνει με τον τρόπο του να του ανοιχτεί και να του μιλήσει για τον Απόστολο αλλά και τα όνειρά της.

Η αποθήκη της Μαρίας και του Βλάσση πιάνει φωτιά και νομίζουν ότι το έχει κάνει ο Δημήτρης.

Ο Γιώργης μαθαίνει από τον Άγγελο πού είναι θαμμένη η Ασημίνα και της πηγαίνει μερικά λουλούδια, αλλά εκεί θα βρεθεί και ο Βασίλης.

Ο Μάκης βλέπει ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα στην εφημερίδα. Ένα τηλεφώνημα αναστατώνει την Ειρήνη και ο μικρός Ορφέας τη βρίσκει λιπόθυμη στο πάτωμα.

https://www.youtube.com/watch?v=KFB_r9nmtUs