Το επικό reunion των Friends είχε την αναμενόμενη επιτυχία. Η αγαπημένη παρέα της σειράς κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων. Ένα reboot άραγε θα είχε τόση επιτυχία; Δεν θα μάθουμε, αλλά κανείς δεν ξέρει αν στο μέλλον το δούμε να συμβαίνει. Η Lisa Kudrow πάντως, η Phoebe στη σειρά, δεν θα έλεγε όχι, αλλά όχι με τη δική της συμμετοχή.

Τα τελευταία χρόνια επικρατεί η τάση των reboot, αναβιώνοντας σειρές του παρελθόντος, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Τουλάχιστον σαν αυτή που γνώρισαν την εποχή που προβάλλονταν. Όπως για παράδειγμα, το How I Met Your Mother που είδαμε πρόσφατα το How I Met Your Father, μόνο που πέρασε και δεν ακούμπησε. Σίγουρα δεν θέλουμε να συμβεί κάτι αντίστοιχο με τα Φιλαράκια.

Η Kudrow πάντως σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να γίνει μία τέτοια προσπάθεια για τη σειρά, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει reboot, όχι ένα με κάποιον από εμάς σε αυτό. Αλλά με νέους ηθοποιούς; Ναι, θα ήθελα να δω ποια θα ήταν η σημερινή εκδοχή της σειράς».

Τα έξι μέλη του καστ – Jennifer Aniston , Matthew Perry , Courteney Cox , David Schwimmer , Matt LeBlanc και Kudrow – συναντήθηκαν τον Μάιο του 2021 για το HBO’s Friends: The Reunion , όπου επέστρεψαν ξανά στα σκηνικά και αποκάλυψαν ιστορίες για την εποχή τους στα γυρίσματα. «Είναι αστείο: όταν μαζευόμαστε, είναι σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος», είπε ο LeBlanc, στο People εκείνη την εποχή. «Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Οι σειρές που επιστρέφουν (επιτέλους) στο Netflix την άνοιξη

Volodymyr Zelensky: Το Netflix επαναφέρει την σειρά του – «Το ζητήσατε και επέστρεψε»

Με πληροφορίες από People