Το House of the Dragon έχει κάνει αίσθηση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ έγινε η πιο προβεβλημένη σειρά της HBO, ξεπερνώντας το «Game of Thrones» και το «Euphoria». Μάλιστα ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν λόγω της δημοτικότητας του πρώτου μόνο επεισοδίου. Το spin-off έχει αρκετές ομοιότητες με το GoT, όπως η μελωδία στους τίτλους. Ωστόσο, μιας και τα γεγονότα διαδραματίζονται 200 χρόνια πίσω από αυτά της αρχικής σειράς, υπάρχει μόνο ένας χαρακτήρας που θα μπορούσε να εμφανιστεί και στις δύο σειρές.

Το ΗοtD ακολουθεί τα χρόνια διαμόρφωσης της δυναστείας των Targaryen στο Westeros, με πολλούς ισχυρούς χαρακτήρες, όπως ο King Viserys, ο Prince Daemon και η Princess Rhaenyra. Ενώ όλοι θα έχουν πεθάνει μέχρι να κυκλοφορήσει το Game of Thrones, ένας χαρακτήρας θα μπορούσε να ζει μετά από τόσα πολλά χρόνια. Δεν είναι άλλος από την Melisandre– ή αλλιώς την Κόκκινη Γυναίκα-.

Νομίζω όλοι θα θυμούνται το σοκ όταν έβγαλε αυτό το κόκκινο κολιέ για να αποκαλύψει την πραγματική της εικόνα, δηλαδή αυτή μιας γερασμένης γυναίκας. Είναι στην πραγματικότητα εκατοντάδων ετών, και επομένως θα μπορούσε να εμφανιστεί και στο Game of Thrones και στο House of the Dragon.

Αυτό το γεγονός δεν έχει περάσει ασχολίαστο από την ηθοποιό που έπαιξε τη Melisandre, Carice van Houten. Η καριέρα της απογειώθηκε μετά από αυτόν τον ρόλο, οπότε είναι λογικό ότι θα ήθελε να επιστρέψει.

Σε Instagram Story της, δημοσίευσε ξανά τη θεωρία ενός θαυμαστή για τον χαρακτήρα της που έγραφε: «Μόλις παρακολούθησα το House of the Dragon. Απλώς λέω, η Melisandre είναι εκατοντάδων ετών…». Αν και η κρυπτική αναδημοσίευσή της δεν εγγυάται την επιστροφή της, δεν σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστεί κάποια στιγμή. Και γιατί όχι, στην τελική οι θαυμαστές «πεθαίνουν» για crossovers.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Το Ezra Miller συναντήθηκε με τα «κεφάλια» της Warner Bros για να αποφασιστεί το μέλλον του – Όσα ειπώθηκαν

House of the Dragon: «Επεισοδιακή» η πρεμιέρα – Κράσαρε η πλατφόρμα του HBO Max, κατηγόρησαν το Amazon

Escape At Dannemora: Δες το ΣΚ τη μίνι σειρά που έδειξε ότι ο Ben Stiller είναι ανερχόμενος σκηνοθέτης