Δικιά του σειρά θα αποκτήσει ο Penguin του «The Batman», καθώς ανακοινώθηκε επίσημα το spin-off από την HBO Max. Η σειρά θα αναδείξει τον χαρακτήρα και την πορεία του στον εγκληματικό κόσμο της Gotham μετά τα γεγονότα της ταινίας. Ο Colin Farrell μάλιστα επιστρέφει στον ρόλο του Oswald Cobblepot/Penguin, και είναι ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στους σκοτεινούς δρόμους της Gotham.

Στην ταινία έπαιρνε ακόμα εντολές από υψηλότερα μέλη στον υπόκοσμο, όπως ο Carmine Falcone του John Turturro. Σε αντίθεση με την απεικόνισή του στην ταινία, στην σειρά θα ανέλθει την εξουσία της Gotham, μετά από τον θάνατο του Falcone. Καθώς περνά από διάφορες σκοτεινές βαθμίδες σκιαγραφείται η εξέλιξη του Oz, ο οποίος τελικά γίνεται ο γνωστός Penguin. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Matt Reeves, Dylan Clark, Farrell και Lauren LeFranc, που γράφει επίσης το σενάριο.

Η σειρά θα προβληθεί μέσω της HBO Max μέσα στο έτος. Επίσης, αναμένουμε να δούμε και μια ακόμα spin-off σειρά από το Batman, που θα επικεντρώνεται στο Άσυλο Arkham.

Με μια ανασκόπηση στη ζωή του γνωστού και απρόσιτου εγκληματία της Gotham, η σειρά μας φέρνει πιο κοντά του. «Ο Colin αναδύθηκε στην οθόνη ως Penguin στο ‘The Batman’. Το να εξερευνήσουμε την ζωή του χαρακτήρα στην HBO Max είναι κάτι συναρπαστικό», είπε ο Reeves. «Ο Dylan και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Lauren. Ο Οz αρπάζει με τη βία τη δύναμη στην Gotham».

Η Sarah Aubrey, επικεφαλής του περιεχομένου της HBO Max, δήλωσε ότι η streaming πλατφόρμα είναι ενθουσιασμένη που προσφέρει στο κοινό μια νέα ματιά στον εμβληματικό χαρακτήρα της DC. «Είναι απίστευτο να δουλεύεις με τον Matt, τον Dylan και τη Laurel και να βλέπεις τον Colin να απογειώνει την ήδη εξαιρετική ερμηνεία του στο The Batman», είπε.

Ο Penguin είναι δημιούργημα των Bill Finger και Bob Kane και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Detective Comics #58» το 1941. Στα κόμικς χρησιμοποιεί τον πλούτο της οικογένειάς του για να στήσει την αυτοκρατορία του και την ξοδεύει στην επιχείρηση του. Το όνομά του δόθηκε λόγω της εμφάνισής του. Αν είναι ένας από τους πιο γνωστούς κακούς, μπορούμε να πούμε ότι δεν του είχε δοθεί η σημασία που του αρμόζει, όπως συνέβη με τον Joker. Ήρθε όμως η ώρα της δικαίωσης και το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι απογοητευτικό.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Zoe Kravitz: Το 2012 διώχθηκε από audition του Batman λόγω του χρώματός της – Δέκα χρόνια μετά είναι πρωταγωνίστρια

Οι ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 10 Μαρτίου

The Batman: Είναι ο Robert Patinson ο 2ος καλύτερος που υποδύθηκε τον Σκοτεινό Ιππότη;