Το GNTM 4 σηματοδότησε το τέλος μιας εποχής. Το GNTM 5 το ξεκίνημα μιας άλλης. Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν θα είναι πια στο σόου. Ήταν σταθερά εκεί από την πρώτη ημέρα το 2018, όμως πλέον το STAR έχει αποφασίσει να αλλάξει τη σύνθεση μαζί με την επαναφορά της Βίκυς Καγιά. Γνωστά όλα αυτά. Αυτό που εσχάτως γίνεται εμμέσως σαφές είναι πως τα πράγματα μεταξύ των κριτών και οι μεταξύ τους σχέσεις δεν ήταν τόσο ρόδινες όσο φανταζόμασταν.

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 στην ΕΡΤ και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την αλλαγή τηλεοπτικής σελίδας, που προς το παρόν δεν είναι γνωστό σε ποιο κανάλι θα τον βρει.

Αυτό που έχει αξία να σταθεί κανείς, είναι στη φράση του φωτογράφου για το ότι πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα συμπεριφέρονται σαν να είναι οι εκλεκτοί, οι καλύτεροι όλων και διακατέχονται από άκρατο ναρκισσισμό.

«Ο κόσμος της τηλεόρασης μου έμαθε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν υπάρχουν φιλίες. Δύσκολα υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο σε αυτή τη δουλειά, όλοι κάνουν τη δουλειά τους και όταν κλείσει η κάμερα καληνύχτα σας. Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός και πολλές φορές με αντιδράσεις ανθρώπων λέω γιατί;

Στην τηλεόραση κάποιοι ή κάποιες συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός. Δεν σας χρωστάει τίποτα ο Θεός. Είστε πολύ τυχεροί, έχετε κάνει περιουσία, έχετε αναγνωρισιμότητα, έχετε όλα τα καλά του Θεού. Πείτε ένα ευχαριστώ και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν συνέχεια επιβεβαίωση. Ο ναρκισσισμός είναι ψυχικό νόσημα, αυτό είναι θέμα γιατρών».

Εκτός αυτού, ο Δημήτρης Σκουλός αναφέρθηκε μόνο στη Ζενεβιέβ και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν του ζητήθηκε να πει ποια πρόσωπα θα του λείψουν από το GNTM.

«Παρέα δεν κάναμε πολύ, με κάποια άτομα έκανα παρέα. Πολλές φορές περνούσα πολύ καλά και κάποιες άλλες πολύ δύσκολα. Η Ζενεβιέβ θα μου λείψει, είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, είναι παιδί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου έχει λείψει που έφυγε τότε, είναι φίλη μου. Αυτοί…»

https://www.youtube.com/watch?v=fvnoCg48dIg

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Survivor: Η κίνηση της Βρισηίδας προς τον Ταλάντσεβ που απέφυγαν όλοι να σχολιάσουν ανοιχτά

Survivor: Η στιγμή που ο Άρης Σοϊλέδης εκτέθηκε περισσότερο από ποτέ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που την «έβγαλε εκτός» Survivor