Βρίσκεται στα τηλεπτικά από το 2002. Με τα ψυχαγωγικά και με την παρουσίαση ασχολήθηκε πρώτη φορά το 2005, όταν έφυγε η Ελένη Μενεγάκη από τον ANT1. Η Ελεονώρα Μελέτη έχει περάσει από πολλά πόστα, πολλά διαφορετικά είδη εκπομπών και δεδομένου ότι πάντοτε είχε θέση στην τηλεόραση, υπήρξαν πολλές φορές οι καχύποπτοι και οι κακεντρεχείς που υποστήριξαν ότι έχει κοιμηθεί με κάποιο στέλεχος για να πάρει κάποιες ευκαιρίες.

Είναι κάτι που λέγεται για τα περισσότερα τηλεοπτικά πρόσωπα, φυσικά χωρίς αποδείξεις και χωρίς ευθύνη των λεγομένων και χωρίς να νοιάζεται κανείς αν προσβάλλει ή πληγώνει έναν άνθρωπο.

Η συνέντευξη της Γιούλης Ηλιοπούλου στην εκπομπή της Μελέτη, ήταν μια καλή ευκαιρία για την παρουσιάστρια να αναφερθεί σε αυτόν τον γενικευμένο κανόνα που τσουβαλιάζει όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τα θέλει να παίρνουν καίριες θέσεις με αντάλλαγμα το σεξ.

Η Γιούλη Ηλιοπούλου, ένα πρόσωπα που πριν από 15-20 χρόνια ήταν στα πάνω του τηλεοπτικά, δήλωσε πως σε αυτό το διάστημα που ασχολήθηκε με τα τηλεοπτικά, δέχτηκε πολλές φορές παρενόχληση σεξουαλικού τύπου. «Όλη μου η ζωή ήταν μια σεξουαλική παρενόχληση, έχω πετάξει καρέκλες στο κεφάλι παραγωγού».

Η Ελεονώρα Μελέτη, βλέποντας τις αντιδράσεις του πάνελ, σχολίασε πως η σεξουαλική παρενόχληση ήταν κανόνας στην εποχή της Ηλιοπούλου, περισσότερο απ΄ό,τι τα τελευταία χρόνια.

«Πέφτετε από τα σύννεφα που το ακούτε αυτό; Γιατί η Γιούλη Ηλιοπούλου δούλευε σε μία περίοδο στην τηλεόραση και στο θέατρο που λίγο πολύ, όταν κάποιος γνωστοποιούσε στην οικογένειά του ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, το έλεγαν… Εγώ θεωρώ ότι όταν ξεκινήσαμε, δεν μπήκαμε ανυποψίαστοι στον χώρο. Δηλαδή τα είχαμε ακούσει, τα ξέραμε, τα θεωρούσαμε και λίγο πιο αναμενόμενα να το πω έτσι».

Όταν η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη ρώτησε την Ελεονώρα Μελέτη αν οι γονείς της την παρότρυναν να μην ασχοληθεί με την τηλεόραση γιατί λέγεται ότι πρέπει να κοιμηθεί με κάποιον, η παρουσιάστρια απάντησε πως αυτό το άκουγε συνέχεια και ήταν για καιρό το άγχος της μήπως πουν για την ίδια ότι έπαιρνε δουλειές κάνοντας σεξ με στελέχη.

«Εγώ γαλουχήθηκα σε μία περίοδο της τηλεόρασης που έλεγαν ότι εάν δεν κοιμηθείς με κάποιον, δεν πρόκειται να προχωρήσεις. Τι εννοείς; Και το μεγάλο μου άγχος είναι μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση. Παιδιά, μην με κοιτάτε σαν να είσαστε ροφοί! Δεν το έχετε ξανακούσει ποτέ; Τότε, γιατί σας φαίνεται σαν να λέω κάτι που δεν το έχετε ξανακούσει;».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Πρέπει να ανοίξει ξανά ο φάκελος αυτοκτονίας του ιδιοκτήτη εστιατορίου που σύχναζε η Καρολάιν»

Ζούλιας: «Έχω μία εθισμένη προσωπικότητα, είμαι ο Βασίλης και είμαι ναρκομανής»

Survivor All Star: Έγινε το πρώτο γύρισμα – Ήδη 2 παίκτες έχουν εκνευρίσει τους πάντες