Δύο μέρες έπαιξε το Survivor All Star απέναντι στον ανταγωνισμό και έχουν έρθει τα πάνω κάτω, αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν τις εκπομπές που έχουν διαρκές ρεπορτάζ με πράγματα που θα συμβούν και με όσα είδαμε σε κάθε επεισόδιο.

Στα τελευταία 2-3 επεισόδια έχουν φανεί κάποιες αστοχίες σε επιλογές παικτών και η παραγωγή του Survivor All Star, πάντοτε σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, εξετάζει τις επιλογές της για να αλλάξει το σενάριο.

Κάποια πρόσωπα δεν έχουν δώσει αυτό που περίμενε, κάποια love stories δεν μπόρεσαν να γίνουν μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας και την αποχώρηση της Βαλαβάνη που θα δούμε σήμερα, ενώ και κάποιοι παίκτες μοιάζουν σοκαρισμένοι απ΄αυτό που έχουν ζήσει σε σχέση με όσα περίμεναν.

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να αναφέρει στην κάμερα ότι απ΄τα λίγα που έχει προλάβει να συζητήσει με τον Σάκη Κατσούλη, έχει καταλάβει πως είναι πολύ χάλια ψυχολογικά επειδή δεν είναι μαζί, ενώ παράλληλα έχει και άγχος για τις δουλειές που άφησε στην Αθήνα – είχε ανοίξει πριν λίγες εβδομάδες νέο μαγαζί στο Περιστέρι. Όλα αυτά του έχουν βάλει σκέψεις αποχώρησης από το Survivor, κάτι που αν συμβεί, θα οδηγήσει και τη Μαριαλένα σε αποχώρηση.

Με βάση αυτό, στην εκπομπή της Καινούργιου μεταφέρθηκε ρεπορτάζ που θέλει την παραγωγή να έχει καθοδηγήσει όλο αυτό, ώστε να καταλήξει στην είσοδο της Χριστίνας Κεφαλά. Η Χριστίνα, που προσφάτα χώρισε, είχε κάποτε ένα φλερτ λίγων ημερών με τον Κατσούλη και λέγεται πως η παραγωγή θα το αναθερμάνει για λόγους τηλεοπτικούς, θέλοντας να προκαλέσει ζήλια στη Μαριαλένα, ιδίως όταν θα έρθει η ένωση και εφόσον είναι οι τρεις τους ακόμα μεσα.

Στην ίδια εκπομπή, έγινε μια ακόμα αποκάλυψη για είσοδο παίκτριας από τον περσινό κύκλο. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μια παίκτρια που εντυπωσίασε αγωνιστικά την περασμένη χρονιά, είναι καθ΄οδόν για Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η Ευρυδίκη χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της και από εκεί που έλεγε πως δεν θα είναι στο Survivor All Star γιατί πάει καλά στη δουλειά της και ετοιμάζεται να παντρευτεί, τώρα φέρεται να έχει συμφωνήσει και να ετοιμάζεται να μπει στο ριάλιτι.
Η συζήτηση για προσθήκες ατόμων στη σύνθεση του Survivor All Star θα ενταθούν στις επόμενες ημέρες, ειδικά από τη στιγμή που πλέον υπάρχει κι ένα MasterChef το οποίο δείχνει ότι δεν θα πατήσει τη μπανανόφλουδα όπως το GNTM και θα βρει τον τρόπο να κρατηθεί ψηλά.