Προ ολίγων ημερών, αποκαλύφθηκε στην Πάτρα μια πρωτοφανής υπόθεση revenge porn, με προσωπικές στιγμές νεαρών κοριτσιών που διακινήτο από κινητό σε κινητό. Η λίστα περιλαμβάνει 141 φακέλους, ο οποίος κάθε ένας ξεχωριστά γράφει και το ονοματεπώνυμο της κοπέλας.

Από τις 141 περιπτώσεις, μόνο μία κοπέλα έχει προβεί σε μηνύσεις κατά συγκεκριμένων ατόμων που διέρρευσαν βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές, ενώ από νομική σκοπιά, υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας αφού το υλικό δεν έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, αλλά κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό.

Νωρίτερα σήμερα, η μητέρα ενός θύματος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της, καθώς και το πώς η κοπέλα μίλησε στους γονείς της για το υλικό σεξουαλικού περιεχομένου.

https://youtu.be/gpfRNDRvhco

Διαβάστε ακόμη: Η Δανάη Μπάρκα, η ερώτηση για τα κιλά που την ενόχλησε και η αφελής αναπαραγωγή μιας σεξιστικής ατάκας

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως ο πατέρας της, στο άκουσμα του συμβάντος, έπαθε εγκεφαλικό και νοσηλεύεται εδώ και τρεις ημέρες. Ο Λιάγκας μετά από τη συζήτηση, μίλησε με οργή για εκείνον που το διέρρευσε, ενώ μίλησε με στοργή στην μητέρα και το πώς πρέπει να το διαχειριστούν.

«Δεν είναι κακό το κορίτσι που κάποιος μαλ… το εκμεταλλεύτηκε.Μην ντρέπεστε, περήφανη να είστε για το παιδί σας. Αυτός ο αλήτης που έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα, τώρα που βλέπει δεν ντρέπεται λίγο ο αλήτης; Αυτός ο αλήτης δεν ντρέπεται; Πόσο μάγκας είσαι; Ο μόνος που κάνει σεξ στην Ελλάδα είσαι ρε μάγκα; Αληταρά! Αληταρά!

Αισθανόμαστε μάγκες. Μόνο εμείς κάνουμε σεξ στην Ελλάδα και επαιρόμαστε να το δείξουμε και στους φίλους μας ότι είμαστε και οι καλύτεροι επιβήτορες. Ντροπή! Σαν πατέρας έχω σοκαριστεί», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.