Τον τελευταίο καιρό κεντρικό θέμα στις πρωινές εκπομπές, πέρα από την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, είναι και η μήνυση που έκανε οδηγός ταξί. Συγκεκριμένα μήνυσε το πρώην μοντέλο του GNTM μετά τη δημοσιοποίηση των προσωπικών του στοιχείων και τη βιντεοσκόπηση εν αγνοία του. Μέσα σε αυτόν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί και μέσα στην προσπάθεια να ικανοποιηθεί η περιέργεια του τηλεθεατή για το ποιο είναι αυτό το λεγόμενο μοντέλο, γίνονται και λάθη.

Κάπως έτσι είδαμε δύο διαφορετικές κοπέλες να παρουσιάζονται σαν το μοντέλο που έβγαλε βίντεο το ξέσπασμα του ταξιτζή και στην συνέχεια το ανέβασε στο TikTok, χωρίς την έγκρισή του. Η παίκτρια του GNTM υπέβαλε και εκείνη μήνυση σε βάρος του οδηγού ταξί για εξύβριση, και οι δύο τους παρουσιάζουν την υπόθεση τελείως διαφορετικά.

Έτσι, στην εκπομπή “Super Katerina” στις 18 Μάϊου, η κοπέλα μίλησε ζωντανά, περιγράφοντας την δική της πλευρά για το τι συνέβη. Πριν βγει στον «αέρα» έπαιζε η audition από το GNTM, με κρυμμένο πάντα το πρόσωπο της κοπέλας, η οποία ήθελε να παραμείνει ανώνυμη. Ωστόσο, αυτή η audition δεν ήταν η δική της.

Το μοντέλο που παρουσίασαν είχε διαγωνιστεί στο GNTM το 2018, και όσοι το είχαν δει θα θυμούνται την συγκινητική του ιστορία. Είχε αποκαλύψει ότι είχε καεί πέφτοντας σε ένα καζάνι με γάλα όταν ήταν μικρή.

Την επόμενη ημέρα στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, είδαμε ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο, και βέβαια μια άλλη audition, από άλλη χρονιά. Αυτή τη φορά ήταν και η σωστή. Με το όνομά της, πλέον, και χωρίς θόλωμα στο πρόσωπο, η Στέλλα Σαμνιώτη εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το βίντεο που ανέβασε στο TikTok. Αυτά, λοιπόν, είναι καλό να μην γίνονται γιατί μπορεί να προκύψουν νέα νομικά θέματα και διάφορες παρεξηγήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=AP4AjGL7_2c

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Survivor – Spoiler: Επιτέλους αποχωρεί ο παίκτης που ήθελαν όλοι να φύγει

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που την «έβγαλε εκτός» Survivor

Survivor All Star: Οι παίκτες που θα έφτιαχναν το απόλυτο dream team