To Survivor All Star επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Την είδηση έκανε γνωστή η γνωστή influencer, Soula Glamorous, η οποία επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, a.ka. Ντάνος. Μάλλον, ο ΣΚΑΙ και ο Ατζούν Ιλιτζάλι μετά από το φετινό Survivor που έχει κουράσει στο κοινό, τα δίνουν όλα για να επαναφέρουν μεγάλα ονόματα στις οθόνες μας.

Αν και στο Survivor All Star διαγωνίζονται συνήθως οι καλύτεροι αγωνιστικά παίκτες, το παιχνίδι θα γινόταν βαρετό χωρίς λίγη ίντριγκα. Ας ελπίσουμε να μην φτάσει σε ακραίο σημείο, όπως συνέβη φέτος. Δεν είναι απίθανο να δούμε και κάποιους λιγότερα καλούς πρώην παίκτες, που άφησαν το στίγμα τους για κάποιον άλλο λόγο.

Αρχικά, δεν θα μπορούσαν να επιστρέψουν καλές παίκτριες, όπως η Κατερίνα Δαλάκα και η Κάτια Ταραμπάνκο, που έχουν μπει ήδη δύο φορές στο ριάλιτι. Οπότε βγάζουμε ήδη δύο δυνατά χαρτιά από τις επιλογές μας. Ποιοι μένουν;

Οι παίκτες που θα αναστάτωναν το Survivor All Star

Τριαντάφυλλος

Πρώτος και καλύτερος είναι βέβαια ο Τριαντάφυλλος. Είναι η μορφή του Survivor 4 και όλοι τον θυμούνται για τα «πιστόλια» και τις ατάκες τους. Αν και είχε έρθει σε ρήξη με όλη την ομάδα, σε σημείο να μείνει μόνος του, έγινε από τους πιο αγαπητούς του κοινού. Αυτό φάνηκε και μετά το τέλος του παιχνιδιού, καθώς είδε την καριέρα του να απογειώνεται. Μια τέτοια περσόνα δεν πρέπει να λείπει από το All Star.

Στέλιος Χανταμπάκης

Φανταστείτε μια ομάδα με Τριαντάφυλλο και Στέλιο Χανταμπάκη. Όλοι θυμόμαστε την στιγμή της αποχώρησής του. Οι πανηγυρισμοί θύμισαν και λίγο Euro 2004. Είχε κοντραριστεί με τον Ντάνο, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με την ειρωνεία να πηγαίνει σύννεφο. Ο Χανταμπάκης, παρότι κι αυτός ήταν ιντριγκαδόρος, δεν αγαπήθηκε από το κοινό, όπως συνέβη στην περίπτωση του Τριαντάφυλλο. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς αυτές οι δύο προσωπικότητες θα λειτουργούσαν σε μια ομάδα – ειδικά αν υπήρχε και ο Αλέξης Παππάς στη μέση-.

Λάουρα Νάργες

Μπορεί να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί τώρα, όμως η Λάουρα έχει μείνει αξέχαστη. Έχει γράψει ιστορία σαν την πιο αργή παίκτρια του Survivor. Το ρεκόρ της κατέρριψε πέρσι, ωστόσο, η Ανθή Σαλαγκούδη. Το κοινό την στήριξε παρότι την χαρακτήρισε «χελώνα». Πιστεύουμε ότι μετά από τόσους κύκλους που παίζει το ριάλιτι, θα έχει την κατάλληλη εμπειρία και θα «οργώνει» τους στίβους μάχης με άνεση. Survivor χωρίς κοτσιδάκια έτσι και αλλιώς δεν γίνεται.

Ανθή Σαλαγκούδη

Αν μπει η Λάουρα, τότε θα πρέπει να μπει και η Σαλαγκούδη. Η αναμέτρηση τους πιστεύουμε ότι είναι αυτή που όλοι περιμένουν να δουν. Ίσως να χρειαστούν πολλές ώρες γυρισμάτων, αλλά θα είναι επικές. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Άρης Σοϊλέδης

Λέγεται ότι αγωνιστικά είναι καλύτερος από τον Ντάνο – βάσει στατιστικών-. Σίγουρα είναι ο πιο δυνατός παίκτης του φετινού Survivor, αλλά το αν είναι ικανός να καταρρίψει τον Γιώργο Αγγελόπουλο παραμένει ερωτηματικό. Θα άξιζε άρα να δούμε μια ή και πολλές αναμετρήσεις ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Αυτοί άλλωστε είναι οι MVPs της κάθε χρονιάς.

Μαριαλένα Ρουμελιώτης – Σάκης Κατσούλης

Αυτοί οι δύο πάνε μαζί πλέον. Έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το ριάλιτι, καθώς ήταν αυτό που τους έφερε ξανά κοντά. Πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι, μιλάμε για δύο πολύ δυνατούς παίκτες που δεν πρέπει να λείπουν. Ο Σάκης, μάλιστα, συγκρίνεται συχνά με τον Σοϊλέδη. Μοιάζουν και σαν χαρακτήρες, καθώς και οι δύο είναι επιβλητικοί, οπότε θα είχε ενδιαφέρον να βρίσκονται στην ίδια ομάδα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τελευταία αλλά όχι καταϊδρωμένη είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αν και δεν είχε τις καλύτερες επιδόσεις, ήταν μια ευχάριστη παρουσία στο Survivor 3, και διέψευσε όσους πίστευαν ότι δεν κάνει για το ριάλιτι επιβίωσης. Έδειξε ιδιαίτερο ζήλο και δεν τα παρατούσε. Μετά από χρόνια και από την αλλαγή της, καθώς έχει γίνει ιδιαίτερα αθλητική, πιστεύουμε ότι θα ήταν η απόλυτη «Queen» του All Star.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Σοφιάννα Αβραμάκη: Τι αποκάλυψε για το «φλερτ» με τον Άρη Σοϊλέδη – «Η οικογένειά μου το πήρε σοβαρά»

Απόστολος Ρουβάς: Είναι η πιο άδικη αποχώρηση από το Survivor;

Σασμός: Η σκηνή που αποθέωσε όλη η Ελλάδα