Ο Μάκης ζητάει από τη Λίνα να γίνει το κορίτσι του, ενώ εκείνη προσπαθεί να ζήσει το όνειρό της, την ίδια ώρα η Στέλλα κρύβει κάτι από τον Βασίλη που σχετίζεται με το παρελθόν του.

Το Ναυάγιο Ειρήνη πατέρας

Το Ναυάγιο: Η Στέλλα κρύβει από τον Βασίλη ότι είδε τον Γιώργη στο μνήμα της Ασημίνας (Επεισόδιο 28)

Ο Άγγελος συλλαμβάνει τους δύο απατεώνες με τους οποίους έχει μπλέξει ο Πέτρος, αλλά εκείνοι βρίσκουν τρόπο να του φορτώσουν ένα ακόμα πρόβλημα. Η ώρα που ο Πέτρος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Άγγελο έχει φτάσει.

Παράλληλα, ο Ιπποκράτης μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του Τρύφωνα και μαζί αποφασίζουν να μην πούνε τίποτα στην Ειρήνη.

Ο Μάκης ζητάει από τη Λίνα να γίνει το κορίτσι του, την ώρα που ο Διονύσης κάνει πάλι την εμφάνισή του στο σπίτι της.

Ο παπά-Γρηγόρης βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να πείσει την Λαμπρινή πως ο γιος τους χάθηκε για πάντα.

Η Στέλλα κρύβει από τον Βασίλη ότι είδε κάποιον στον τάφο της Ασημίνας, αλλά μια σύμπτωση φέρνει μπροστά τους τον Γιώργη.

Ναυάγιο Λίνα Δημήτρης

Το Ναυάγιο: Η Λίνα πέφτει θύμα βιασμού

Η Λίνα ετοιμάζεται να πάει στο πρώτο της γύρισμα, που της έχει προτείνει ο Διονύσης. Έχει πολύ μεγάλη χαρά που ξεκινάει κάνοντας αυτό που αγαπάει, αλλά σύντομα η χαρά της μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Ο Διονύσης βρίσκει τη Λίνα μόνη μέσα στο καμαρίνι και προσπαθεί να της επιτεθεί, με στόχο να την βιάσει. Η Λίνα σοκάρεται και προσπαθεί να ξεφύγει, ενώ η Στέλλα που θα είναι αυτόπτης μάρτυρας, θα την σώσει από τον αδίστακτο άνδρα.