Ο Παντελίδης κερδίζει την εμπιστοσύνη του Άγγελου, ενώ την ίδια ώρα το φλερτ της Λίνας και του Μάκη προχωράει. Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια από την Κυριακή 12 έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 22:50.

Ναυάγιο Δημήτρης Λίνα

Το Ναυάγιο: Μάκης και Λίνα «χωρίζουν» από ένα μπέρδεμα

Ο Μάκης και η Λίνα βγαίνουν επιτέλους το ραντεβού που είχαν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίσσονται όπως θα τα ήθελε ο Μάκης. Την ίδια ώρα η Βάσω μαθαίνει για τις απιστίες του αρραβωνιαστικού της από τη μητέρα της και μαζί με τη Λίνα αναχωρούν για τα Χανιά.

Ο Μάκης, από την άλλη πλευρά, περιμένει εναγωνίως το τηλεφώνημα της Λίνας, αλλά όταν χτυπάει επιτέλους το τηλέφωνο, είναι για τον Πέτρο και δεν είναι για καλό.

Μιας και η Λίνα δεν επικοινωνεί μαζί του, ο Μάκης φοβάται ότι τον αποφεύγει, ενώ εκείνη προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του για να τον ενημερώσει ότι έφυγε εκτάκτως για την Κρήτη.

Την προλαβαίνουν όμως οι εξελίξεις, καθώς η Βάσω πιάνει επ’ αυτοφώρω τον αρραβωνιαστικό της να την απατά. Ο Δημήτρης ωστόσο πιέζει για να προχωρήσει κανονικά ο γάμος προκαλώντας επανάσταση στο σπίτι του.

Την ίδια ώρα ο Μάκης αναρωτιέται αν πρέπει να εγκαταλείψει κάθε ελπίδα για την σχέση του με τη Λίνα, ενώ εκείνη κάνει μια ειλικρινή κουβέντα με τον Στέφανο.

Ναυάγιο Ειρήνη Ιπποκράτης

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος σε δύσκολη θέση

Η άρνηση της Λαμπρινής να φορέσει μαύρα και να πενθήσει τον Πέτρο στρέφει το χωριό εναντίον της και φέρνει τον παπα-Γρηγόρη σε δύσκολη θέση. Ο Στελής προσεγγίζει τον παπα-Γρηγόρη, αλλά η Λαμπρινή του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Πέτρος στο μεταξύ κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να βρει την κλεμμένη εικόνα στις αποθήκες του Λιμενικού, ρισκάροντας να αποκαλυφθεί το μυστικό του, για να γλιτώσει από τους διώκτες του.

Λίγη ώρα αργότερα ο Άγγελος εκμυστηρεύεται στον Πέτρο τις υποψίες του για τον καταζητούμενο φονιά του Φοίνιξ και ο Πέτρος αντιδρά.

Στο μεταξύ οι διώκτες του Πέτρου ζητούν πίσω τα χρήματα που είχαν δώσει στον Αντώνη, αλλά ο Πέτρος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς τα έχει ήδη στείλει στη Σοφούλα.

Οι αρχαιοκάπηλοι, που τον κυνηγούν, κάνουν άλλη μια επίσκεψη στον Πέτρο, αλλά για κακή τους τύχη εκείνη την ώρα στην αυλή βρίσκεται ο Άγγελος.

Ναυάγιο Ειρήνη

Το Ναυάγιο: Η Ευγενία επισκέπτεται τον Ιπποκράτη

Παράλληλα, μία τυχαία αποκάλυψη της Ειρήνης στον Ιπποκράτη εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Δήμητρα, η οποία καλείται να του δώσει εξηγήσεις.

Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να βγει για φαγητό μαζί του αλλά εκείνη δεν νιώθει ακόμα έτοιμη.

Στην αποθήκη του Λιμενικού μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει να την αναζητήσουν και κρύβει ένα ένοχο μυστικό. Η βαλίτσα φέρει το όνομα της γυναίκας του Ιπποκράτη.

Ήταν και η γυναίκα του Ιπποκράτη στο μοιραίο πλοίο; Η αποκάλυψη ότι η Κλαίρη ήταν στο ναυάγιο έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο σπίτι του Ιπποκράτη και όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην το μάθει ο Ορφέας. Την ίδια ώρα η Ευγενία χτυπά την πόρτα του Ιπποκράτη.

Ναυάγιο Άγγελος Παντελίδης

Το Ναυάγιο: Στέλλα και Βασίλης έρχονται κοντά

Ο Παντελίδης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άγγελου, φροντίζοντας για τη μετάθεσή του, αλλά δεν έχει την ίδια τύχη με τον καπετάν-Αντρέα.

Την ίδια ώρα μια σύμπτωση οδηγεί τη Στέλλα μπροστά στον τάφο της Ασημίνας και σε έναν μυστηριώδη άντρα. Ο Βασίλης όταν μαθαίνει πώς χάθηκε ο άντρας της Στέλλας, την επισκέπτεται για να της ζητήσει συγγνώμη, μία κίνηση που θα τους φέρει κοντά.

Ο Παντελίδης στο μεταξύ παίρνει μέτρα εναντίον του Γιώργη με ύπουλο τρόπο. Μια νέα γραμματέας πιάνει δουλειά στην εφημερίδα, που δουλεύει ο Γιώργης, και αναλαμβάνει δυναμικά πρωτοβουλίες.