Άλλο ένα «θερμό επεισόδιο» έλαβε χώρα ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα στην εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα». Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου συνδέθηκε για άλλη μία φορά με τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος υπερασπίζεται φερόμενο ως βιαστή από την υπόθεση του Κολωνού και όπως ήταν αναμενόμενο, ξανά τσακώθηκαν on-air.

Ο δικηγόρος αποχώρησε από το παράθυρο και ακολούθησε μια σχετική αναστάτωση, με την παρουσιάστρια να είναι αρκετά εκνευρισμένη.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή του Alpha για να μιλήσει για την υπόθεση του Κολωνού.

Κάποια στιγμή, όμως, είπε: «Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ. Καινούργιου μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλημέρα».

Ο δικηγόρος έφυγε από το τηλεοπτικό παράθυρο και ακολούθησε ο κακός χαμός, με την Κατερίνα Καινούργιου να «εκρήγνυται» στον αέρα.

«Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι, ένας άνδρας υποτίθεται, απλά γελάω, αν και γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή.

Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική». είπε η παρουσιάστρια.

Μία εύλογη απορία που μας σχηματίστηκε, είναι ποιο ήταν το σκεπτικό της παραγωγής αλλά και της ίδιας της παρουσιάστριας από την στιγμή που ο συνδυασμός της με τον συγκεκριμένο καλεσμένο είναι «εκρηκτικός», το λιγότερο.