Συνήθως, ο Wes Anderson μας άφηνε ένα διάστημα 2-3 ετών από τη μία ταινία του ως την επόμενη. Η πανδημία όμως άλλαξε πολλά. Από τη μία, έχει τελειώσει με το French Dispatch εδώ κι ενάμιση χρόνο και απλώς περιμένει να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου κι ενώ αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει πριν ένα χρόνο περίπου. Από την άλλη, φαίνεται πως έχει μια μεγαλύτερη ανάγκη να πάει στο επόμενο βήμα. Κι όπως συμβαίνει πάντοτε με αυτόν τον παρανοϊκά γοητευτικό καλλιτέχνη, το καστ που έχει στα χέρια του είναι από το υψηλότερο ράφι.

Σε κάθε του ταινία υπάρχουν μερικά ονόματα που βρίσκονται εκεί. Bill Murray, Tilda Swinton, Adrien Brody, είναι τρεις ηθοποιοί που θέλει να έχει μαζί του ο Wes Anderson. Τους έχει στο French Dispatch και θα τους έχει και στην επόμενη ταινία του που γυρίζεται κάπου στην Ισπανία, σε μια πόλη της οποίας ο δήμαρχος προσκάλεσε τον Anderson να γίνει μόνιμος κάτοικος.

Εκτός από την προαναφερθείσα τριάδα, ο Wes Anderson έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή τριών ηθοποιών ακόμα. Με τους δύο θα συνεργαστεί για πρώτη φορά και με την τρίτη, την τελευταία προσθήκη χρονικά, έχει μια συνεργασία ακόμα στο Isle of Dogs.

https://www.intronews.gr/oi-tainies-pou-perimenoume-sto-deftero-miso-tou-2021

Η Margot Robbie και ο Tom Hanks είναι από καιρό γνωστό ότι θα πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ταινία του σκηνοθέτη, με λεπτομέρειες για την πλοκή να μην είναι γνωστές. Μόνο η Tilda Swinton έχει πει κάποιες αόριστες πληροφορίες που σχετίζονται και με τον τόπο γυρισμάτων, μα τίποτα ουσιαστικό.

Το Hollywood Reporter αποκάλυψε σήμερα πως σε αυτό το all star cast θα προστεθεί και η Scarlett Johansson, στον απόηχο της διαμάχης της με τη Disney. Η Johansson έκανε τη φωνή ενός σκυλιού στο animated Isle of Dogs, επομένως είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Wes Anderson για live action ταινία.

Η παρέλαση αστέρων είναι κάτι που για τον Anderson αποτελεί συνήθεια και είναι από τους 4-5 σκηνοθέτες του Χόλιγουντ που το καταφέρνουν αυτό.