Η Lady Gaga (House of Gucci) και ο Jake Gyllenhaal (The Guilty) συνομίλησαν για χάρη του Variety Actors on Actors της Amazon Studios. Η Lady Gaga μπορεί να μην έχει εντάξει ακόμα στο βιογραφικό της τον ρόλο της κριτικού κινηματογράφου, ωστόσο δεν μπορεί να σταματήσει να εκθιάζει την τελευταία ταινία του Jake Gyllenhaal, “The Guilty”.

Όταν είδε τον ηθοποιό στην κοινή τους φωτογράφιση, οι αντιδράσεις της Gaga, θύμιζαν εκείνες μιας φανατικής θαυμάστριας. «Ήταν υπέροχο» εξηγεί η τραγουδίστρια – ηθοποιός για την νέα ταινία του Netflix. «Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά, σχεδόν έξω από το στήθος μου»

Bella Hadid: Μιλάει πρώτη φορά για την fluid σεξουαλικότητα της και τις κακοποιητικές σχέσεις που είχε

Παρότι η Gaga και ο Gyllenhaal δεν είχαν γνωριστεί ξανά στο παρελθόν, η χημεία τους ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή της συνάντησης τους, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Νιώθουν πολύ οικεία μεταξύ τους. Η Gaga αστειεύτηκε ακόμα και για την ταινία “Bubble Boy”, στην οποία ο Gyllenhaal έκανε το ντεμπούτο του το 2001, έφηβος ακόμη.

«Οι δυο μας είμαστε ένας εφιάλτης» λέει η Lady Gaga γελώντας. Στην συζήτηση που ακολούθησε, μίλησαν για προσωπικά αλλά και πιο δημόσια δράματα που έχουν ζήσει – ακριβώς ότι ζητούν οι θαυμαστές τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της μιας ώρας, μοιράστηκαν τα πιο μεγάλα μυστικά τους στην υποκριτική, τις μεθόδους που χρησιμοποιούν αλλά και όσα τους εμπνέουν.

To περιοδικό Variety, δημοσίευσε ολόκληρη τη συζήτηση μεταξύ των δύο αστέρων, αλλά και βίντεο και υλικό από την φωτογράφιση που έκαναν για λογαριασμό του project, Actors on Actors.