Σε λίγες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες η πολυαναμενόμενη ταινία House of Gucci, με τη Lady Gaga στον ρόλο της Patrizia Reggiani. Μέχρι να παρακολουθήσουμε την τραγουδίστρια στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο, έχουμε την χαρά να τη απολαύσουμε στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, δια χειρός του θρύλου Steven Meisel. Το σίγουρο είναι πως η εν λόγω φωτογράφιση θα μείνει στην ιστορία.

Η Gaga φόρεσε για το εξώφυλλο μια τουαλέτα Schiaparelli με βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς και μαύρο χρώμα, που ολοκληρώθηκε με χρυσά φτερά στο πλάι και μεταξωτό ταφτά. Μαλλιά και μακιγιάζ εμπνευσμένα από τη δεκαετία των 80s, που να παραπέμπει μάλλον και στην χρονική περίοδο που διαδραματίζεται η ταινία. Η φωτογράφιση στο σύνολο της οδηγήθηκε κάπως έτσι. Το φόρεμα το σχεδίασε ο διευθυντής του οίκου, Daniel Roseberry, ο οποίος αναμφίβολα είχε τρομερή έμπνευση, το οποίο για να το δημιουργήσει χρειάστηκε έξι εβδομάδες.

Όσον αφορά τη συνέντευξη, η Lady Gaga μίλησε για όλα και φυσικά για την ερμηνεία της στην επερχόμενη ταινία. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως για να καταφέρει να φέρει εις πέρας τον ρόλο της, χρειάστηκε να μείνει n-character για 15 μήνες, μπροστά και πίσω βέβαια από τις κάμερες, ως Patrizia Reggiani. Μιλούσε δηλαδή με ιταλική προφορά και έβαλε στόχο να συμπεριφέρεται ως η ηρωίδα και στην πραγματικότητα. Αυτό μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το House of Gucci.

Από την άλλη, με αφοπλιστικό και ψυχολογικό τρόπο, η Lady Gaga εξήγησε πως να το εντρυφύσει τόσο πολύ στον ρόλο, της προκάλεσε και κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Δεν είναι εύκολο να λειτουργείς ως Patrizia. «Εκτός κάμερας δεν έσπασα ποτέ. Μου ήταν αδύνατο να μιλήσω με ιταλική προφορά ως ξανθά. Έπρεπε αμέσως να βάψω τα μαλλιά μου και άρχισα να ζω με έναν τρόπο που ό,τι κοιτούσα, οτιδήποτε άγγιζα, έβλεπα μόνο χρήματα. Παρατήρησα ότι η Patrizia αγαπούσε τα όμορφα πράγματα. Αν κάτι δεν ήταν όμορφο, το διέγραφα. Γοητεύτηκα από το ταξίδι αυτής της γυναίκας».

«Εύχομαι να μην δοξάσω κάποιον που θα διέπραττε φόνο. Αλλά θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στις γυναίκες που έγιναν ειδικές στην επιβίωση. Ελπίζω πως οι γυναίκες θα το δουν αυτό και θα υπενθυμίσουν στους εαυτούς τους να σκεφτούν διπλά το γεγονός ότι οι πληγωμένοι άνθρωποι πληγώνουν άλλους. Υποδυόμενη αυτό το ρόλο, συνειδητοποίησα πως όταν σκοτώνεις κάποιον άλλο, στην πραγματικότητα σκοτώνεις τον εαυτό σου», είπε για τον ρόλο της.