Μετά τα κομμένα ρούχα και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ, περιμένουμε τα πάντα από το αντισυμβατικό street style look της Julia Fox. Αυτή τη φορά έχει πάρει έμπνευση από τη βασίλισσα της εκκεντρικής μόδας: τη Lady Gaga. Εμφανίστηκε με ένα μεταξωτό φόρεμα Jade Cropper με κορδόνια και καπιτονέ τσάντα να κάνει χαλαρή βόλτα στη Νέα Υόρκη.

Το πόσο χαλαρός μπορεί να είναι κάποιος με τα παπούτσια που επέλεξε, ωστόσο, «παίζεται». Επέλεξε ένα ζευγάρι λουστρίνι μπότες με πλατφόρμες, αρκετά ψηλές και επικίνδυνες για να σπάσει κανένα πόδι. Είναι σαν να ακροβατεί, μάλλον για αυτό τα μάτια της είναι κλειστά στις περισσότερες φωτογραφίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ??? (@juliafox)

Η συγκεκριμένη μπότα ήταν trend πριν από καμία δεκαετία και βέβαια η Lady Gaga, ήταν αυτή που της απογείωνε. Πλέον επανέρχονται στο προσκήνιο από την Julia Fox, που μάλλον έχει βαλθεί να επαναφέρει στη μόδα τα πιο «άβολα» trends.

Αν και το στυλ της Gaga έχει γίνει πιο elegant, καθώς επιλέγει πιο κλασικά κομψά ρούχα τελευταία, δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα τις ψηλές μπότες της. Κατά τη διάρκεια των promo για το House of Gucci και την τελευταία της περιοδεία με τον Tony Bennett το 2021, εμφανίστηκε με ένα casual σετ Marc Jacobs, με τεράστιες άσπρες πλατφόρμες. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MONSTER (@__dontcallmegaga__)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

9 εντυπωσιακά ρολόγια πολυτελείας που ξεχωρίζουν

Alexander Wang: Η πρώτη πασαρέλα μετά τις κατηγορίες για παρενόχληση – Μπορεί να ανακάμψει η καριέρα του;

H άνοδος και πτώση της Abercrombie & Fitch: «Η διάκριση ήταν η επωνυμία τους»