Βλέπεις την Έμμα Στόουν να έχει διαγράψει τέτοια σπουδαία καριέρα, να έχει Όσκαρ, να βρίσκεται κοντά στο 2ο της για την ερμηνεία στο Poor Things, να έχει δική της εταιρεία παραγωγής, να έχει λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της, να είναι τόσο επιτυχημένη εν πάση περιπτώσει και δεν μπορείς να πιστέψεις αυτό που αποκάλυψε στην εκπομπή του Στίβεν Κολμπέρ.

Η Έμμα Στόουν βρέθηκε στο σόου του Κολμπέρ για να μιλήσει για το Poor Things και τη σειρά The Curse που πρωταγωνιστεί και στο φινάλε της συνέντευξης, ο παρουσιαστής θέλησε να την βάλει να παίξουν το Jeopardy, το αγαπημένο της τηλεπαιχνίδι. Εκεί λοιπόν, η Στόουν ανέφερε ότι δεν έχει πάει σε κολέγιο, ούτε έχει αποφοιτήσει από το λύκειο. Δεν έχει πάρει δηλαδή απολυτήριο λυκείου. Πήγε κατεύθειαν σε μια δραματική σχολή, είχε άστρο και ακολούθησε αυτό το μονοπάτι που σήμερα την έχει κάνει μια τόσο αναγνωρίσιμη ηθοποιό και με τόση αποδοχή από τους συναδέλφους της.

Ακούγοντας το αυτό, το μυαλό μας πήγε κατευθείαν στο επεισόδιο στο Κωνσταντίνου & Ελένης όπου ο Κατακουζηνός ανακαλύπτει ότι η Ελένη Βλαχάκη δεν έχει πάρει απολυτήριο και την κοροϊδεύει, μέχρι που η Ελένη βλέπει στον ύπνο της ότι γίνεται πρώτο θέμα στο Καλημέρα Ελλάδα και την κοροϊδεύει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ώστε η Έμμα Στόουν δεν έχει πάρει απολυτήριο λυκείου;

Πέρα από την πλάκα, είναι κι ένα μάθημα αυτό για πολλούς, ότι δηλαδή ο καθένας θα τον βρει τον δρόμο του, ακόμα κι αν το προκαθορισμένο κοινωνικό πλάνο δεν λειτουργήσει. Ο άνθρωπος προσαρμόζεται και ενίοτε επιστρέφει στο ίδιο μονοπάτι από το οποίο ξεστράτισε κάποια στιγμή.