Πλούσια είναι τα «κατορθώματα» του «Commander», του σκύλου του Τζο Μπάιντεν! Ο γερμανικός ποιμενικός του προέδρου των ΗΠΑ έχει δαγκώσει συνολικά επτά ανθρώπους, με πιο σοβαρά έναν αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών του Λευκού Οίκου.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας New York Post αναφέρεται στον γερμανικό ποιμενικό του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν λέγοντας: «Ο στρατηγός του δαγκώματος», αυτός είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος που αναφέρεται στο μόλις δύο ετών «προεδρικό» λυκόσκυλο.

Τζο Μπάιντεν: Ο σκύλος του

Μάλιστα, ένας από τους πράκτορες βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Μετά τις δαγκωματιές, σχόλιο έκανε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου στο οποίο επισημαίνει πως το κλίμα έντασης στον Λευκό Οίκο ευθύνεται για την επιθετική συμπεριφορά του λυκόσκυλου.

Η ειδικός, πάντως, σε θέματα συμπεριφοράς σκύλων στο Μανχάταν, Άντρεα Άρντερν δήλωσε στην αμερικάνικη εφημερίδα ότι το περιβάλλον δεν ευθύνεται για την ατίθαση συμπεριφορά ενός κυνηγόσκυλου.

Αντιθέτως, όπως τόνισε, την ευθύνη φέρει ο ιδιοκτήτης του ζώου ο οποίος θα πρέπει να αντιμετωπίσει την επιθετική συμπεριφορά του κατοικιδιού του μόλις αντιληφθεί το πρώτο σημάδι αγριότητας.