Την 26η Αυγούστου πρότεινε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ως ημερομηνία διεξαγωγής της μάχης με τον Έλον Μασκ, μόνο που ο τελευταίος φαίνεται να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή.

O Ζούκερμπεργκ σε ανάρτηση που έκανε στην εφαρμογή Threads φάνηκε «έτοιμος» για έναν αγώνα αλλά… δεν έχει λάβει ακόμα επιβεβαίωση από τον Ίλον Μασκ.

Ανταλλάσσουν «βολές» στο διαδίκτυο εδώ και εβδομάδες μεταξύ τους οι δύο μεγιστάνες, από τότε που ο Μασκ σημείωνε πως «ήταν έτοιμος για έναν αγώνα σε ρινγκ» εναντίον του CEO της Meta.

Την Κυριακή, ο Μασκ είχε γράψει πως ο αγώνας θα μεταδιδόταν ζωντανά από την πλατφόρμα X (το πρώην Twitter), αλλά τη Δευτέρα «θόλωσε τα νερά» λέγοντας πως ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο πριν παλέψει με τον Ζούκερμπεργκ, επικαλούμενος προβλήματα στον αυχένα και τη μέση του.

Ειδικότερα, ο Μασκ σε ανάρτησή του την Δευτέρα, έγραψε ότι «μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση προτού γίνει ο αγώνας» λόγω προβλημάτων στον αυχένα και στην πλάτη του. Ως εκ τούτου, η ακριβής ημερομηνία «είναι στον αέρα». «Μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση πριν από τον αγώνα. Θα το μάθω αυτή την εβδομάδα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλον Μασκ.