Ίλον Μασκ και Μαρκ Ζουκερμπεργκ έχουν… beef. Ως άλλοι Light και Snik (ή Snik και Γιώργος Λιάγκας) οι δύο δισεκατομμυριούχοι δήλωσαν με δημοσιεύσεις τους στα social media ότι πρόκειται να… παλέψουν σε κλουβί.

Οι δύο μεγιστάνες έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους καθώς η απόφαση του Ζούκερμπεργκ να αναπτύξει παρόμοια πλατφόρμα με το Twitter, δεν άρεσε καθόλου στον Μάσκ και δήλωσε πως είναι «έτοιμος για μία μάχη σε κλουβί» μαζί του.

Αυτή η επίθεση ήρθε μετά από προειδοποιητικό μήνυμα χρήστη του Twitter προς τον Μασκ ότι ο Ζούκεργμπεργκ κάνει BJJ. Όμως ο Μασκ δεν πτοήθηκε καθόλου από τη μαχητικότητα του Ζούκερμπεργκ.

Μασκ

«Στείλε μου τοποθεσία»

Όμως ο Mr Facebook έφτασε στα άκρα την κουβέντα απαντώντας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «στείλε μου τοποθεσία».

Μασκ

Αν αναρωτιέστε αν πρόκειται για τους αυθεντικούς λογαριασμούς τους, η επιβεβαίωση έρχεται από εκπρόσωπο της Meta στον συντάκτη του «The Verge», Alex Heath.

Έδωσε τοποθεσία ο Μασκ

Ο Μασκ δεν το άφησε να περάσει έτσι, γράφοντας προφανώς με αποδέκτη τον Ζούκερμπεργκ «Vegas Octagon», φαινομενικά ως απάντηση στο αίτημα τοποθεσίας του Ζούκερμπεργκ.

Μασκ

«Έχω αυτή την υπέροχη κίνηση που αποκαλώ ”The Walrus”, όπου απλώς ξαπλώνω πάνω στον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα» έγραψε επίσης ο Musk στο Twitter, απαντώντας στον Alex Heath, που επιβεβαίωσε πως ο Ζούκερμπεργκ δεν αστειευόταν με την «πρόκληση» για μάχη.

Μασκ

Ποιος ποντάρει στον Μάσκ και ποιος στον Ζούκερμπεργκ; Οι δυο τους έχουν ούτως ή άλλως ένα παρελθόν με πολλά επεισόδια την τελευταία 6ετία και πιο χαρακτηριστικό όταν μετά την ανακοίνωση της μετάβασης από το Facebook στο Meta, ο Ίλον Μασκ είχε μιλήσει με αρνητικό τρόπο για έναν από τους μεγάλους αντιπάλους του.

Aς θυμίσουμε ωστόσο πως ο Light και ο Snik δεν πάλεψαν και καλό θα είναι κάποια στιγμή οι διάσημοι να τηρούν τους λόγους τους και όχι να είναι ήξεις αφήξεις. Ή θα παλέψετε παιδιά ή θα σταματήσετε τις λεκτικές κοκορομαχίες σαν την ταινία με τον Βέγγο.