«Γκανγκστερική» εσάνς είχε ένας γάμος στην Ινδία, λόγω της νύφης η οποία αποφάσισε να «ρίξει» με πυροβόλο όπλο τέσσερις σφαίρες και μετά να… εξαφανιστεί. Βίντεο που κάνει τον γύρο των social media δείχνει τη γυναίκα να πυροβολεί τέσσερις σφαίρες στον αέρα την ώρα που κάθεται δίπλα στον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το BBC, η τοπική αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος της γυναίκας, η οποία αγνοείται μετά το περιστατικό. Οι εορταστικοί πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια γάμων είναι συνηθισμένοι σε ορισμένες πολιτείες της βόρειας Ινδίας και συχνά προκαλούν τραυματισμούς ή ακόμη και θανάτους.

Σύμφωνα με τον ινδικό νόμο, οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί πυροβόλο όπλο, θέτοντας άλλους σε κίνδυνο, μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης ή πρόστιμο ή και τα δύο.

Το 2016, ένα δικαστήριο στην πρωτεύουσα του Uttar Pradesh, Lucknow, είχε διατάξει να διερευνηθεί κάθε περίπτωση εορταστικών πυροβολισμών, ανεξάρτητα από το αν είχε υποβληθεί καταγγελία στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times of India, που επικαλείται το BBC, το βίντεο της νύφης κατέγραψε συγγενής της και μάλιστατο δημοσίευσε και στα social media. Η αστυνομία, δήλωσε στην εφημερίδα πως η γυναίκα «διέφευγε» επειδή φοβόταν τη σύλληψή της.