Δεν είναι κρυφό μυστικό πως η Μελάνια Τραμπ υπέφερε στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ. Και συνεχίζει. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, υπήρχαν πολλά στιγμιότυπα που αποτύπωναν να υποβόσκει αθόρυβα η δυσαρέσκειά της, με έναν Ντόναλντ δίπλα της να δείχνει ξεκάθαρα πόσο γλάστρα την είχε (και έχει) στη ζωή του.

Τούτου λεχθέντος, η αποκάλυψη που βρήκε το φως της δημοσιότητας και αφορά την Μελάνια, δεν ρίχνει κανέναν από τα σύννεφα. Ειδικότερα, το 2018 η ίδια εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο, μένοντας σε πολυτελές ξενοδοχείο για αρκετές ημέρες, όταν κατάλαβε πως ο Ντόναλντ είχε δώσει χρήματα στην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελες, ούτως ώστε να μη μιλήσει για το one-night stand που είχαν στο παρελθόν.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε 130.000 δολάρια για την ακρίβεια, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε πηγή στην Daily Mail. Ο μεγαλύτερος φόβος του Τραμπ ήταν ότι η Μελάνια θα τον εγκατέλειπε, γι’αυτό και δεν ήθελε να μάθει τις πικάντικες λεπτομέρειες με τη Στόρμι. Και ένας πρόεδρος χωρίς Πρώτη Κύρια δίπλα του δεν έχει το κατάλληλο κύρος.

Μελάνια Τραμπ

Τα δημοσιεύματα που άναψαν φωτιές

Ένα δημοσίευμα της Wall Street Journal, το 2018 του χάλασε τα σχέδια. Τότε γινόταν λόγος για τα παραπάνω καμώματα του Τραμπ, με την Μελάνια να γίνεται άγριο θηρίο, να μαζεύει τα πράγματά της και να φεύγει από τον Λευκό Οίκο. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το περιοδικό InStyle να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, δημοσιεύοντας μια συνέντευξη με την Στόρμι Ντάνιελς την οποία είχε κάνει το 2011, και στην οποία μιλούσε για την σεξουαλική συνάντηση με τον μελλοντικό πρόεδρο, το 2006, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη λίμνη Τάχο της Νεβάδα μετά από ένα φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ. Το περιοδικό είχε κρατήσει τη συνέντευξη 7 χρόνια πριν τη δημοσιεύσει. 

Την ώρα που ο Ντόναλντ εμφανιζόταν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας στις 18 Ιανουαρίου 2018, μια εκδήλωση στην οποία η Πρώτη Κυρία είχε αρχικά προγραμματιστεί να παραστεί, αντ’αυτού η Μελάνια τον παράτησε σύξυλο. Τότε η απουσία της δικαιολογήθηκε ως «θέματα προγραμματισμού».

Έκτοτε ανάμεσά τους υπήρχε ένα τεράστιο παγόβουνο. Η Μελάνια κρατούσε, όσο μπορούσε, τα προσχήματα μπροστά στις κάμερες, αλλά το story με την Στόρμι την είχε πλήξει ανεπανόρθωτα. Η πρώτη φορά που έκανε ξανά δημόσια εμφάνιση, ήταν στη Διεθνούς Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος.