Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok και δείχνει μέλος της βασιλικής φρουράς του Μπάκιγχαμ να χάνει τον έλεγχο με τουρίστρια, έγινε viral. Η γυναίκα θέλοντας να βγάλει φωτογραφία μαζί του, ακούμπησε το πλευρό του την ώρα που πόζαρε, προκαλώντας την οργή του φρουρού.

«Μην ακουμπάς την βασιλική φρουρά» ακούγεται να λέει ο ένστολος με το σπαθί στο χέρι, με την τουρίστρια να απομακρύνεται θέλοντας να ανοίξει η γη να την καταπιεί από την ντροπή. 

Είναι βασικός κανόνας με τα μέλη της βασιλικής φρουράς στην Αγγλία, όπως συμβαίνει και με τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς στην Ελλάδα, οι τουρίστες να μη μιλάνε και να μην αγγίζουν τους φρουρούς την ώρα της υπηρεσίας τους. 

@thekingsguardsofficial He Shouts In Her Face! 😱 #guardshouts #thekingsguards #thekingsguard #shout #donottouch #london #uk #horseguardsparade #bluesandroyals #fyp #foryoupage #foryou #tiktokviral #viraltiktok #viralvideo #videoviral #follow #subscribe #like #share #bestvideo #fypviral #fypシ #shescared #scary ♬ original sound – The King’s Guards

Ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα και τον Φεβρουάριο, όταν μια γυναίκα έπιασε τα γκέμια του αλόγου ενός μέλους της βασιλικής φρουράς που όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει της φώναξε «φύγε μακριά».

Το βίντεο στο TikTok έχει συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια και περισσότερα από 25 εκατ. views. Ορισμένοι σχολίασαν πως είναι λογική η αντίδραση του φρουρού, ενώ κάποιοι θεώρησαν πως η συμπεριφορά του ήταν υπερβολική.