Ο Αμερικανός παρουσιαστής Κρις Κουόμο αντιμετώπισε σημαντική πρόκληση στο να διατηρήσει το σοβαρό ύφος που συνήθως υιοθετεί στις συνεντεύξεις του, κατά την πρόσφατη συνομιλία του με τη δημοφιλή TikToker Μπέιλεν Ντουπρί, που πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ.

Η 21χρονη Ντουπρί χρησιμοποιεί το TikTok για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το σύνδρομο που παρουσιάζει, με διάφορα κινητικά και φωνητικά τικ. Στη συνέντευξη με τον Κουόμο, η Ντουπρί εκδήλωσε συμπτώματα του Τουρέτ, συμπεριλαμβανομένης της κοπρολαλίας, δηλαδή της αναφώνησης αισχρών λέξεων ή κοινωνικά ακατάλληλων παρατηρήσεων, δοκιμάζοντας την επαγγελματική του προσέγγιση.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με την Ντουπρί, ο έμπειρος δημοσιογράφος φάνηκε εκπλησσόμενος από τις ακούσιες βρισιές της 21χρονης κοπέλας, οι οποίες εκτοξεύονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Καθώς η TikToker εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινή της ζωή και τον αντίκτυπο που έχει στην οικογένειά της, πολλές φορές διακόπηκε λόγω των τικ της. Οι απρόοπτες αναφωνήσεις, όπως “άντε γ… Κρις”, “χοντ@@ωλη”, και το υψωμένο μεσαίο δάχτυλό της μπροστά στην κάμερα, προκάλεσαν αμηχανία στον παρουσιαστή, ο οποίος προσπαθούσε να διατηρήσει το επαγγελματικό του ύφος.

Σε μια φάση, ο Κουόμο δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε γέλια, ακόμα και να κρύψει το πρόσωπό του με τα χέρια. Ωστόσο, ανακτώντας γρήγορα τον αυτοέλεγχό του, άκουγε την κοπέλα να περιγράφει τους κινδύνους που αντιμετωπίζει λόγω της online φήμης και της δυσπιστίας των ανθρώπων απέναντί της. “Αναγκάστηκα να καλέσω την αστυνομία επειδή κάποιοι δημοσίευσαν τη διεύθυνσή μου και απειλήθηκα με πυρπόληση του σπιτιού μου, είναι τρελό”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ντουπρί. Η νεαρή γυναίκα είχε διαγνωστεί με νευροαναπτυξιακή διαταραχή το 2018, ωστόσο, τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου καραντίνας λόγω του κορωνοϊού.

Πριν την προβολή της συνέντευξης, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε αρχικά πως είχε την εντύπωση ότι η νεαρή γυναίκα μπορεί να προσποιείται ότι έχει Σύνδρομο του Τουρέτ, ελπίζοντας να αποκτήσει δημοφιλία στο διαδίκτυο. Ωστόσο, αφού συνομίλησε μαζί της, άλλαξε άποψη και αποφάσισε να παρουσιάσει αμοντάριστα τη συνομιλία τους για να αναδείξει τη θάρρος της Ντουπρί. «Λέει μερικές άσχημες λέξεις ακούσια. Κι εγώ γελάω γιατί ξέρω τι συμβαίνει. Γι’ αυτό δεν με επηρεάζουν οι βρισιές, δεν έχουν κακή πρόθεση από πίσω τους και αυτή η διαφορά έχει σημασία», είπε ο δημοφιλης παρουσιαστής.