Οκ, το πρώτο που θα σκεφτεί κάποιος διαβάζοντας τον τίτλο και σκεπτόμενος ότι δύο άνθρωποι ξεγελούσαν τη δίψα τους με νερό τουαλέτας, είναι… «ίου». Αλλά το «ίου», είναι ασήμαντο συγκριτικά με τα θέματα υγείας και το σοκ που υπέστησαν.

Βρισκόμαστε στο Πεκίνο και το ζεύγος έχει μετακομίσει σε ένα καινούργιο διαμέρισμα, δίνοντας ενοίκια 1.400 δολάρια τον μήνα.

Όπως γράφει η New York Post, ο Ταν και η σύντροφός του εμφάνισαν τα πρώτα προβλήματα υγείας λίγο μετά τη μετακόμιση, αλλά το θεώρησαν τυχαίο γεγονός. Αμφότεροι υπέφεραν από επίμονο βήχα, ενώ ο Ταν έχασε τα μαλλιά του και εμφάνισε ακμή.

Έξι μήνες αργότερα, το ζευγάρι αντιλήφθηκε ότι ουδέποτε είχε πληρώσει και πολύ περισσότερο, ουδέποτε είχε λάβει λογαριασμό νερού. Το πιο περίεργο ήταν ότι όταν άνοιγε μια οποιαδήποτε βρύση, ο μετρητής νερού δεν παρουσίαζε αύξηση στις μονάδες. Εκεί, έμενε σταθερός, να τους εξηγεί αυτό που μάλλον δεν ήθελαν να καταλάβουν.

Τη λύση κλήθηκε να δώσει ένα υδραυλικός, ο οποίος διαπίστωσε ότι σωλήνας συνέδεε τη βρύση με την τουαλέτα και το νερό που έπιναν οι δύο ένοικοι προερχόταν από εκεί.

Κι αν νομίζετε ότι το ζεύγος μόνο έπινε νερό, να σας θυμίσουμε ότι νερό χρησιμοποιείς και για το μαγείρεμα. Εβίβα…