Το penthouse που χρησιμοποιεί o Κένταλ Ρόι του Succession -τον υποδύεται υποδειγματικά ο Τζέρεμι Στρονγκ, στην επιτυχημένη σειρά του HBO είναι προς πώληση και μάλιστα σε τιμή που αντάξια των μεγεθών της οικογένειας Roy. Το τριώροφο ρετιρέ ήταν το καταλληλότερο σκηνικό για τον επίδοξο διάδοχο στην ηγεσία του Ομίλου των Ρόι στην τέταρτη σεζόν του σόου και έχει εμβαδόν 511 τ.μ. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και πανοραμική θέα στο Σέντραλ Παρκ, μια τεράστια σπειροειδή σκάλα και ιδιωτικό ασανσέρ. Αξίζει να αναφέρουμε πως το μέσο διαμέρισμα στο Μανχάταν δεν αγγίζει τα 70 τ.μ.

Πωλείται ρετιρέ Succession

Εάν ο χώρος σας μοιάζει ανεπαρκής, η μονάδα διαθέτει έναν ακόμη χώρο, υπαίθριο, έκτασης 325 τ.μ. Το μεγαλύτερο μέρος του εξωτερικού χώρου καταλαμβάνει η βεράντα του τελευταίου ορόφου με 195 τ.μ., με θέα στην πόλη.

Πωλείται ρετιρέ Succession

Το 50όροφο κτίριο διαθέτει γήπεδο μπάσκετ, παιδότοπο, catering, με έτος κατασκευής το 2021 είναι από τα ψηλότερα στο Άπερ Ιστ Σάιντ. Η κατώτερη τιμή ακόμη και για το πιο ταπεινό των διαμερισμάτων της οικοδομής ξεπερνά το 1 εκατ. δολάρια (φτηνότερα από όλα πουλήθηκε ένα στούντιο 56 τμ).

Πωλείται ρετιρέ Succession

Πάμε τώρα και στην τιμή του συγκεκριμένου: Αν αναλογιστούμε όλα τα παραπάνω, σίγουρα τα 29 εκατ. δολάρια ως τιμή εκκίνησης δεν θα πρέπει να θεωρούνται υπερβολικά. Ειδικά αν σκεφτούμε πως προσφέρεται χαμηλότερα κατά τέσσερα εκατομμύρια σε σχέση με πέρυσι.

Πωλείται ρετιρέ Succession
Πωλείται ρετιρέ Succession
Πωλείται ρετιρέ Succession
Πωλείται ρετιρέ Succession