Πιο fast track εγκυμοσύνη δεν πρέπει να έχουμε ξαναδεί σε επίπεδο celebrity. Όπως τα εμβόλια χρειάζονται συνήθως 5-10 χρόνια, αλλά για τον κορονοϊό κυκλοφόρησαν σε ένα χρόνο, έτσι και η Γιοχάνσον μείωσε τη διάρκεια της κύησης σε μερικές ημέρες (sic). Η Σκάρλετ Γιοχάνσον και ο σύζυγός της Κόλιν Τζοστ απέδειξαν ότι αν κάποιος θέλει, όσο διάσημος κι αν είναι, μπορεί να κρατήσει καλά κρυμμένα από τα μίντια τα ζητήματα της προσωπικής του ζωής.

Η 39χρονη ηθοποιός και ο 36χρονος comedian σύζυγός της υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τη Γιοχάνσον να έχει ακόμα ένα παιδί, μια 7χρονη κόρη, τη Ρόουζ Ντόροθι, με τον πρώην σύζυγό της.

Μόλις την Κυριακή ο Κόλιν Τζοστ είχε αναφέρει σε ένα stand up που έκανε στο Κονέκτικατ πως η Σκάρλετ Γιοχάνσον περιμένει το πρώτο τους παιδί. Το απόγευμα της Τετάρτης ο κωμικός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου ενημέρωνε τον κόσμο πως το παιδί τους γεννήθηκε.

https://www.intronews.gr/skarlet-giochanson-minyse-ti-disney-gia-tin-kykloforia-tis-tainias-black-widow

Συγκεκριμένα, ο Τζοστ ανάρτησε μια φωτογραφία που έγραφε «Οκ, ναι έχουμε το μωρό μας. Το όνομα του είναι Κόσμο. Τον αγαπάμε πάρα πολύ». Πρόκειται λοιπόν για αγοράκι και η αλήθεια είναι πως το όνομα που του έδωσαν είναι κάπως τραβηγμένη επιλογή. Ιδίως αν το δει κανείς μαζί με τα επώνυμα των γονιών του. Κόσμο Γιοχάνσον-Τζοστ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colin Jost (@colinjost)

Σκάρλετ Γιοχάνσον και Τζοστ γνωρίστηκαν το 2018, αρραβωνιάστηκαν το 2019, με τον Τζοστ να κάνει μια πρόταση γάμου αλά James Bond και τον Οκτώβριο του 2020 παντρεύτηκαν. Όλα αυτά, όπως και την εγκυμοσύνη, τα κράτησαν μόνο για τους εαυτούς τους, κάτι που δεν το συναντάμε συχνά, κυρίως όταν σε αυτό το διάστημα η Γιοχάνσον βρίσκεται στο επίκεντρο για την κυκλοφορία του Black Widow και τη διαμάχη της με τη Disney.