Ηθοποιοί που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην υποκριτική από τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικές σειρές που άφησαν επιτυχία, αλλά και από ρόλους στον κινηματογράφο. Ηθοποιοί που αποφάσισαν παρά τη δημοσιότητα, να εγκαταλείψουν τον χώρο και τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνουν ένα αλλιώτικο βήμα στη ζωή τους.

Θυμηθήκαμε λοιπόν πέντε άνδρες, που θα μείνουν ανεξίτηλοι στη μνήμη μας. Πέντε ηθοποιοί που λείπουν από τα τηλεοπτικά δρώμενα και το θέατρο.

Πέτρος Μπουσουλόπουλος

Μετά την επιτυχία της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί», ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την υποκριτική στην Αθήνα. Ο τηλεοπτικός Μαύρος Μαυροτσούκαλος εγκατέλειψε την πρωτεύουσα και πλέον ζει μόνιμα στη Ρόδο. 

Εκεί ασχολείται με το θεατρικό εργαστήρι «Αγιούτο» το οποίο άνοιξε και λειτουργεί ο ίδιος. Σημειώνεται πως υπήρξαν πολλοί που ισχυρίζονταν πως ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος πήρε την απόφαση να φύγει γιατί έκλεισαν πόρτες μετά τις δηλώσεις του σχετικά με τους ηθοποιούς που θεωρεί πιο ταλαντούχους, στους οποίους ο Μπουσουλόπουλος δεν συμπεριέλαβε τους «παλιούς» Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη.

Κώστας Ιντζεγιάν

Ο Κώστας Ιντζεγιάν, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Ευτυχισμένοι μαζί», στον ρόλο του Μήτσου με τις πολύ καλές ατάκες, έχει πλέον εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Είχε μετά τη σειρά κάποιες συμμετοχές σε άλλα σήριαλ, όπως την «Εργαζόμενη Γυναίκα» και «Οδός Παραδείσου 7», ωστόσο στα 37 του χρόνια έχει αποσυρθεί από την υποκριτική. Πλέον είναι παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

ηθοποιοί

Γιώργος Σεϊταρίδης

Μετά την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή» και τη σειρά «Singles», που τον έκαναν γνωστό, ο Γιώργος Σεϊταρίδης έγκατέλειψε την υποκριτική και πλέον ζει μόνιμα στον Κισσό Πηλίου. Ο ίδιος είναι πλέον αγρότης, αφού ασχολείται με τα χωράφια αλλά και με τη μελισσοκομεία.

Όπως είχε πει σε συνέντευξη του ο Γιώργος Σεϊταρίδης, «έκανα θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφο, αλλά μετά ένιωσα ότι είχα αδειάσει. Δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο και την υποκριτική, απλά περιμένω κάτι που να με εκφράζει».

Πάνος Μιχαλόπουλος

Μετά από μια μακρά πορεία στον χώρο της υποκριτικής, ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή του. Ο ίδιος δηλώνει πως είναι αγρότης, αφού ασχολείται με τα κτήματά του στη Μεσσηνία. H τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν το 2011, σε κατάστημα το οποίο είχε ανοίξει ο Μέμος Μπεγνής στη Σαλαμίνα.

Όπως είχε δηλώσει στην  εφημερίδα «freddo», «Δεν με ενδιαφέρει ούτε να ξαναβγώ στο γυαλί, ούτε στο θέατρο. Οι προτάσεις που μου κάνουν με αφήνουν αδιάφορο. Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον. Χαίρομαι όταν περπατάω στο δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε “μεγαλώσαμε με σένα”. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου».

Κώστας Αποστολίδης

Ο Κώστας Αποστολίδης έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά σίριαλ τη δεκαετία του ’90, όπως στις «Αέρινες Σιωπές» και την επιτυχημένη σειρά του Mega «Η νταντά».

Πλέον όμως δεν βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής, έχοντας ο ίδιος επιλέξει να απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο Κώστας Αποστολίδης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» το 2017, πως «Υπάρχουν πολλά παράπονα. Περιπτώσεις όπου ένιωσα ότι αδικήθηκα, παραγκωνίστηκα, από συναδέλφους, από συγκυρίες, σκηνοθέτες, παραγωγούς. Έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη και ένα “όχι” που μου είπαν σε κάποια δουλειά. Νιώθω επιτυχημένος γιατί είμαι καλά με τη ζωή που έχω. Θα ήθελα να δουλεύω περισσότερο στο θέατρο, μου λείπει».

ηθοποιοί