Η Angelina Jolie τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Μία η κόντρα της με τον Brad Pitt, μία η μη αναμενόμενη εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας Ethernals, στο Λος Άντζελες, άλλη μία στο κόκκινο χαλί του 16ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, που ηταν εκπληκτική με εξαίρεση τα μαλλιά της, και τέλος, οι φήμες περί σχέσης με τον Weeknd.

https://www.intronews.gr/7352-2-angelina-jolie-epanakikloforei-nea-ekdosi-elkistiki

Το θέμα είναι πως μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Daily Pop του E!News με τη συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία Eternals, Salma Hayek, μάλλον θα συνεχίσει λίγο ακόμα να βρίσκεται στο προσκήνιο. Κι αυτό γιατί όταν ρωτήθηκε από τον Abel Tesfaye, για τον Weekdn, εκείνη το απέφυγε περίτεχνα. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, ξέρει η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ πως να τις διαχειρίζεται. Ωστόσο, μήπως η σιωπή σημαίνει και κάτι;

Συγκεκριμένα, η ερώτηση ήταν: «Πρέπει να ξέρω. Τα παιδιά σας είναι σε ηλικία που έχουν απόψεις, οπότε πρέπει να ξέρω: Ήταν πιο ενθουσιασμένοι που παίζετε στο Eternals  ή που είστε φίλη του Weeknd;». Η Angelina Jolie απάντησε πως «είναι πολύ ενθουσιασμένα με την ταινία, αν αυτό ρωτάς», απάντησε. Και κοίταξε τη Salma Hayek, χαμογελώντας ύποπτα. «Είναι πολύ ενθουσιασμένα με αυτήν την ταινία», επανέλαβε.

https://www.youtube.com/watch?v=dnH3UAeAld4&t=39s

Ή που η Jolie δεν ήθελε να δώσει περαιτέρω έκταση για το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον τραγουδιστή ή που δεν επιθυμούσε να ρίξει περισσότερο τροφή. Όπως και να ‘χει, ήξερε πως θα συζητηθεί από τα μίντια.