Ο Brad Pitt έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση έβερ. Η οποία του πηγαίνει εξίσου. Βασικά, ό,τι και να φορέσει ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, το υποστήριζει το ίδιο καλά. Ο Pitt περπάτησε το κόκκινο χαλί του Βερολίνου για την προβολή της νέας του ταινίας, Bullet Train, επιλέγοντας να φορέσει λινή φούστα με ασορτί σακάκι, πουκάμισο και αρβυλάκι.

Είμαστε σίγουροι ότι το μάτι σας έπεσε πάνω στα καλογυμνασμένα πόδια του, γιατί και το δικό μας εκεί εστίασε. Σημειώνεται πως ο 58χρονος ηθοποιός είχε αναφέρει κάποτε στη βρετανική Vogue, ότι οι άνδρες στο μέλλον θα φοράνε φούστα. Αυτό είχε ειπωθεί με αφορμή την ταινία Τροία, στην οποία πρωταγωνιστούσε. «Αυτή είναι η πρόβλεψη και η διακήρυξή μου. Η ταινία απευθύνεται και στα δύο φύλα. Θέλαμε να είναι ρεαλιστική και εξάλλου οι Έλληνες φορούσαν φούστες συνεχώς», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manners.nl (@mannersnl)

Βέβαια, ο Brad Pitt δεν είναι η πρώτη φορά που φοράει φούστα, αφού το 1999 είχε φωτογραφηθεί για λογαριασμό του περιοδικού Rolling Stone, με φορέματα.

Όσον αφορά την νέα του ταινία, είναι ένα κωμικό θρίλερ δράσης με τον Brad Pitt στον ρόλο του δολοφόνου, ο οποίος αφού αναρρώσει από μια περίοδο εξάντλησης, επιστρέφει στο καθήκον.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η Kylie Jenner πέταξε με το τζετ για 12 λεπτά, ενώ ο πλανήτης βιώνει την κλιματική κρίση

Nicole Kidman: Αποθεώνει την Ελλάδα με ανάρτηση της στο Instagram

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο και τα βάζει με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας