Για την υπόθεση έχει συληφθή ένας 23χρονος συριακής καταγωγής ο οποίος επιτέθηκε σε άλλες τρεις γυναίκες στα Εξάρχεια, ανάμεσα στις οποίες και ένα 13χρονο κοριτσάκι, αλλά και σε μία στη Γλυφάδα.

«Άκουσα τις φωνές της κοπέλας για «βοήθεια» και βγήκα έξω από το κατάστημα ψιλικών που βρισκόμουν, ακριβώς απέναντι από το σημείο της επίθεσης και τους είδα να παλεύουν.

Δεν είδα όλη τη σκηνή από την αρχή όλη την επίθεση, αλλά είδα ότι πάλευαν και αυτός ήταν πάνω της», τόνισε ο κ. Φώτης Τασόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ.

«Έβαλα μία φωνή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φοβηθεί και να την αφήσει. Παρόλα αυτά έφυγε ψύχραιμος προς την οδό Θεμιστοκλέους».

«Στην αρχή νόμιζα πως ήθελε να τη ληστέψει, πως ήταν κάποιος τσαντάκιας και ήθελε να της πάρει την τσάντα που είχε στον ώμο. Τελικά είχε άλλες προθέσεις…», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης και δήλωσε σοκαρισμένος από το περιστατικό.

Αυτόπτης μάρτυρας στα Εξάρχεια: Άκουσα την έκκληση για «Βοήθεια», τους είδα να παλεύουν

«Πρόλαβα να δω τα χαρακτηριστικά του» ανέφερε ακόμη ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, τα οποία και έδωσε στην αστυνομία, αλλά όπως σημειώνει «κοιτάξαμε περισσότερο την κοπέλα, γιατί ήταν σοκαρισμένη».

«Την βάλαμε μέσα στο κατάστημα, της δώσαμε νερό και να συνέλθει και αργότερα ενημερώθηκε η αστυνομία, όπου ήρθε με τις μηχανές». «Πήγε να με βιάσει έλεγε η κοπέλα και ήταν σοκαρισμένη, έτρεμε ολόκληρη» ανέφερε ο κ. Τασόπουλος για την κατάσταση του θύματος μετά την επίθεση.