Ο Drake έχει αρχίσει επιτέλους να διαφημίζει το Certified Lover Boy, το έκτο στούντιο άλμπουμ του. Η κυκλοφορία του έμοιαζε με ένα έργο δίχως φινάλε, αλλά τελικά ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του θα είναι διαθέσιμο στις 3 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τα νέα στο Instagram με μια εικόνα γεμάτη emoji, με διπλό νόημα, καθώς θεωρείται ως το πιθανό εξώφυλλο του άλμπουμ.  Το Certified Lover Boy θα κυκλοφορήσει λίγες μέρες μετά το άλμπουμ Donda του Kanye West, με τον οποίο έχουν beef εδώ και χρόνια. Τα δύο άλμπουμ τους προκάλεσαν εντάσεις λόγω της ίδιας πιθανής ημερομηνίας κυκλοφορίας, και ενέτειναν τις σχέσεις των καλλιτεχνών.

Η φωτογραφία με 12 emoji εγκύων γυναικών που φορούν πουκάμισα διαφορετικού χρώματος, είναι ένα έργο, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Βρετανό καλλιτέχνη, Damien Hurst, όπως υποδεικνύεται από την ετικέτα του στο Instagram.

Μερικοί θαυμαστές έχουν ερμηνεύσει την ανάρτηση ως το επίσημο εξώφυλλο του άλμπουμ Certified Lover Boy, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι απλώς ένα διασκεδαστικό teaser, γιατί κάπως έτσι συνδέεται η μητέρα με τον τίτλο «Lover Boy». Αναμενόμενο ήταν να γίνει viral και να κυκλοφορήσουν πολλά memes.

Οι fans του γνωρίζουν για το Certified Lover Boy για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα. Αφού ο Drake κυκλοφόρησε το Dark Lane Demo Tapes, μια συλλογή από κομμάτια που είχαν διαρρεύσει στο παρελθόν και αποκάλυψε demos, τον Μάιο του 2020, ξεκαθάρισε ότι το Certified Lover Boy θα ήταν το επόμενο στούντιο άλμπουμ του, το οποίο είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει εκείνο το καλοκαίρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi)

Ο ράπερ αποφάσισε να αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο για να εργαστεί πάνω σε αυτό, δημιουργώντας μια εντελώς νέα συλλογή τραγουδιών, που αναμένεται να κάνει πάταγο. Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Certified Lover Boy αποκαλύφθηκε κρυφά σε ένα κλιπ που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του SportsCenter στις 21 Αυγούστου.

Κατά τη μυστηριώδη διαφήμιση, ένας άγνωστος απλώς κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε “CLB 3 Σεπτεμβρίου”. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε αν το “CLB” αναφερόταν στο Certified Lover Boy ή αν το βίντεο είχε κάποια σχέση με τον Drake. Οι υποψίες επαληθεύτηκαν στις 30 Αυγούστου, ωστόσο, όταν ο Drake επιβεβαίωσε την φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας στο Instagram, δηλώνοντας ότι το Certified Lover Boy θα κυκλοφορήσει την πρώτη Παρασκευή του Σεπτεμβρίου.

https://www.intronews.gr/3776-2-kanye-west-anevazei-tin-diefthynsi-spitiou-tou-drake

Με ποιους συνεργάστηκε ο Drake

Ο Drake δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τη λίστα κομματιών του Certified Lover Boy, αλλά ενδέχεται να περιλαμβάνει το single «Laugh Now Cry Later» με τον Lil Durk, το οποίο αρχικά ανακοινώθηκε ως το βασικό single του άλμπουμ τον Αύγουστο του 2020. Ωστόσο, έχει περάσει ένας χρόνος από την κυκλοφορία του τραγουδιού, οπότε τα σχέδια μπορεί να άλλαξαν.

Εκτός από τον Lil Durk στο αναφερόμενο βασικό single του άλμπουμ, ο Drake δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει άλλους συνεργάτες στο Certified Lover Boy. Λαμβάνοντας όμως υπόψη το προηγούμενο του, το άλμπουμ είναι σίγουρο ότι θα περιλαμβάνει μεγάλους καλλιτέχνες. Η Ariana Grande, ο Roddy Ricch, η Jessie Reyez και η Nicki Minaj είναι μερικά από τα ονόματα που φημολογούνται ότι θα εμφανιστούν στο πολυαναμενόμενο άλμπουμ.

Τι συμβαίνει με τον Kanye West

Η διαμάχη του Drake με τον Kanye West μπορεί να υποβόσκει για αρκετά χρόνια, αλλά καθώς εργάζονται και οι δύο σε νέα άλμπουμ, το μικρό τους δράμα αναθερμάνθηκε. Το διαδίκτυο έκανε εικασίες ότι μάχονταν για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των Donda και Certified Lover Boy (παρά το γεγονός ότι κανένα άλμπουμ δεν είχε ολοκληρωθεί εκείνη τη στιγμή).

Στις 5 Αυγούστου ο West αποκάλυψε στίχους που φαινομενικά απευθύνονταν στον Drake κατά τη διάρκεια το δεύτερο πάρτι ακρόασης του Donda. «Φύγε από τον δρόμο της απελευθέρωσής μου», ακούστηκε να ραπάρει. «Γιατί οι ηττημένοι δεν μπορούν ποτέ να χάσουν με την ησυχία τους; ».

Ο Drake απάντησε στις 21 Αυγούστου κατά τη διάρκεια του στίχου του στο «Betrayal» με τον Trippie Edd, καθιστώντας σαφές ότι δεν άλλαζε τα σχέδιά του. «Δεν αλλάζει τίποτα για μένα, είναι πετρόκτιστο» ράπαρε αναφερόμενος στον West.