Η Amber Heard μπορεί να βλέπει κλειστές πόρτες στη βιομηχανία του κινηματογράφου, αλλά στη βιομηχανία του ενήλικου σινεμά έχει την τιμητική της. Κορυφαίοι παραγωγοί πορνό, βλέποντας πως είναι στη γύρα για να μαζέψει κανένα φράγκο για να πληρώσει τον Johnny Depp – φήμες λένε ότι φωνάζει στην Ομόνοια «ε, ψηλέ, έχεις 50 λεπτά να πάρω μια τυρόπιτα;» – καταθέτουν προτάσεις με παχυλό μισθό, ξέροντας πως το τελικό αποτέλεσμα θα τους φέρει πίσω πολλαπλάσια. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης είναι ανάμεσα τους.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο προφίλ της Sirina Entertainment, ο Σειρηνάκης φέρεται να έχει αποστείλει πρόταση 10 εκατομμυρίων δολαρίων συν μια Ford Mustang του 1967 προς την Amber Heard για να παίξει στην επόμενη ερωτική ταινία του.

«Η επίσημη πρόταση του Δημήτρη Σειρηνάκη στην Amber Heard προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια συν ένα Ford Mustang του 1967 για να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία της Sirina Entertainment».

https://twitter.com/sirinaclub/status/1561675337632817153?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1561675337632817153%7Ctwgr%5E0404fa70b7c95a0d8e7266feb72b03cce1046ca5%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fplus%2F2145159%2Fmythiki-protasi-tis-sirina-stin-amper-hernt-ekatommyria-eyro-kai-aytokinito

Φυσικά, δεν πείθεις έτσι εύκολα μια Amber Heard. Εδώ κοτζάμ Ze Roberto ερχόταν 6 καλοκαίρια σερί στον Ολυμπιακό και τελικά δεν τον είδαμε ποτέ. Η Amber σίγουρα θα γίνει μεταγραφικό σίριαλ, αλλά αν η μεταγραφή πετύχει, τότε θα είναι καλύτερη κι από του Bernard στην Πανάθα.

Συνήθως, σε τόσο μεγάλα deal, αυτός που προσφέρει, κάνει πρώτα μια αναγνωριστική προσφορά για να δει αν υπάρχει ανταπόκριση και πού θα οριστεί το μίνιμουμ των απαιτήσεων. Εμείς, μετά από ερευνητική δημοσιογραφία και επικοινωνία με τον ατζέντη της Heard, αλλά και με την πλευρά της Sirina, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το raise που θα κάνει ο Σειρηνάκης για να πετύχει το deal της 15ετίας στη βιομηχανία του πορνό, αφού είναι δεδομένο πως οι πωλήσεις της ταινίας θα του φέρουν πίσω σίγουρα τα τριπλάσια.

1. Δείπνο και σεμινάριο υποκριτικής από τη Τζούλια Αλεξανδράτου

Αν δε μάθεις από την πρώτη σταρ της Sirina, τότε από πού θα μάθεις; Δεν ξέρουμε αν ο Σειρηνάκης θα παρέχει και ένα μπουκάλι σαμπάνια, αλλά η τάση της Heard να αφοδεύει σε κρεβάτια, ίσως απαιτήσει άλλα props.

2. Ένα κιλό κοκορέτσι και ένα κιλό γαρδούμπα για να λιγδώσει το εντεράκι της

Άμα δε μάθεις να τρως πρώτα με τα χέρια και να τρέχουν τα λίπη στο πρόσωπό σου και μετά να τα μαζεύεις με τη γλώσσα σου, τότε δεν έχεις what it takes για να παίξεις σε ταινία της Sirina. Εδώ απευθύνεσαι στον Έλληνα πατριώτη, στον κουρασμένο εργάτη που στις 2 το μεσημέρι θα θελήσει να τραβήξει χειρόφρενο.

3. Δωρεάν διαρκείας στο Δελφινάριο

Κάτι ελλειψούλες στην υποκριτική τις έχει η Amber. Καλά σε επίπεδο κωμωδίας δεν έχει τίποτα. Γι΄αυτό και θα πρέπει να βλέπει 2 φορές την εβδομάδα παραστάσεις Σεφερλή, μπας και της φυτέψει έστω το ελάχιστο σε κωμικότητα.

4. Μια εβδομάδα σε χωριό με μια γιαγιά να της λέει «αδύνατη είσαι κοκώνα μου, θα σε περιλάβω εγώ και σε δυο μέρες θα μου χεις γίνει φοραδίτσα»

Πρωινά με βούτυρα, μαρμελάδες, μέλια και αυγά, μεσημεριανά με κόκορες κρασάτους, το βράδυ καμιά πίτα και μέσα σε λίγες ημέρες η Amber θα έχει γίνει πλαγγόνα.

5. Μάθημα για make up από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ώστε να κάνει πιο αληθοφανείς μελανιές

Ένας Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να την σώσει την Amber. Μαζί με το make up, θα της κάνει και life coaching. Την επόμενη κιόλας μέρα η Amber θα έχει ανατρέψει το αποτέλεσμα της δίκης και ο Depp θα της χρωστάει 30 εκατομμύρια.

6. Όλες τις βιντεοκασέτες από τα 80s για να δει το σωστό καμάκι από Ψάλτη, Γαρδέλη και λοιπούς

Αν έρθει στην Ελλάδα, θα πρέπει να ξεκινήσει από τις ατάκες για καμάκι που έλεγαν αυτοί οι πρωτοπόροι, οι ηγέτες και μετά να μπει στο στούντιο της ταινίας πορνό και να κατανοεί τι θα της λέει ο συμπρωταγωνιστής της.

7. Συνάντηση με τον Τσίπρα όπου θα τον ακούει να μιλάει αγγλικά για 6 ώρες

Αυτό μπορεί να φαίνεται ως βασανιστήριο, αλλά στο τέλος αυτού του 6ωρου η Heard θα έχει αποκτήσει μια νέα κοσμοθεωρία, θα έχει γίνει ζεν, θα βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι.

8. Συνάντηση με τον Μητσοτάκη για να της κάνει διαγγέλματα που θα τα πιστέψει πιο εύκολα η Heard

Κι αυτό περισσότερο ως βασανιστήριο μοιάζει. Και είναι. Οπότε με αυτό το κόμπο, θα πρέπει ο Σειρηνάκης να της δώσει σίγουρα τα διπλάσια χρήματα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

We are for the festivals: Τα πράγματα που αγοράζαμε μικρά από τα πανηγύρια

Ο εξορκισμός είναι η νέα φασάρα στη Θεσσαλονίκη: 4 περιοδικά που διαβάζουν φανατικά οι Ελεύθεροι Εξορκισμένοι

Τα 5 πιο άκυρα πράγματα που έχουμε δει στο Tinder