Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της και εκείνη και ο Κωνσταντίνος Δανιάς θα γίνουν γονείς σε λίγο διάστημα και θα αποκτήσουν ένα κοριτσάκι. Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε για το καινούργιο τεύχος του περιοδικού HELLO! και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Μαρία Κολλιάτσα, μιλώντας για το ευτυχές γεγονός, την τηλεόραση και τη ζωή της.

Βρίσκεσαι σε μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής σου, αυτήν της προσμονής του πρώτου σου παιδιού. Πώς νιώθεις; Ήταν κάτι που ήθελες να συμβεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή;

Είμαι σε μια απροσδόκητα όμορφη και γλυκιά περίοδο της ζωής μου, στην οποία κάθε μέρα βιώνω και κάτι διαφορετικό, και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γι’ αυτό. Είναι κάτι που θέλαμε πολύ, αλλά δεν το είχα προγραμματίσει, δεν το είχα σχεδιάσει ή –πιο σωστά– δεν είχα προβλέψει ότι θα ερχόταν τη δεδομένη στιγμή. Τελικά, όμως, όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Άρα, είναι ένα παιδί απόρροια ενός μεγάλου έρωτα. Όπως είπες, δεν προγραμματίζεται, αλλά, όταν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, είναι μια διάθεση που προκύπτει χωρίς να έχεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Πράγματι. Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Καταλαβαίνεις ωστόσο ότι είναι η σωστή στιγμή όταν έρχεται και ο σωστός άνθρωπος, αυτός για τον οποίο λες: «Θέλω να είναι ο μπαμπάς του παιδιού μου».

Διαβάστε τη συνέντευξη του περιοδικού Hello που κυκλοφορεί στα περίπτερα