Το ειδύλλιο του Τομ Μπρέιντι με την Ιρίνα Σάικ όχι μόνο προχωρά, αλλά τα πράγματα φαίνονται να είναι σοβαρά. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγή από το στενό περιβάλλον του 37χρονου μοντέλου που μίλησε στο People, η Σάικ είναι εντυπωσιασμένη με τον  σταρ του NFL.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η πηγή «της αρέσει πολύ που βγαίνει μαζί του», ενώ η Ιρίνα Σάικ δηλώνει πως «είναι ο άντρας των ονείρων της». Η ίδια πηγή ανέφερε, επίσης, πως το ζευγάρι φτιάχνει το πρόγραμμα του έτσι ώστε να βρίσκονται οπουδήποτε μπορούν. «Η Ιρίνα δεν έχει πρόβλημα να ταξιδεύει για να τον δει. Είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη σχέση τους», κατέληξε.

Ιρίνα Σάικ

Πώς έγινε γνωστή η σχέση του Τομ Μπρέιντι με την Ιρίνα Σάικ

Τον Ιούλιο, δημοσίευμα της Daily Mail έκανε γνωστό το ειδύλιο του Τομ Μπρέιντι με την Ιρίνα Σάικ, μετά από τρυφερά τετ α τετ που είχαν στο αυτοκίνητό του. Οι δυο τους είχαν περάσει ένα βράδυ σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, με τον φωτογραφικό φακό να τους «τσακώνει» την επόμενη ημέρα.

Η Ρωσίδα καλλονή φορούσε τα ίδια ρούχα, ενώ ο Μπρέιντι την άφησε στη συνέχεια στο ξενοδοχείο της. 

Λίγες εβδομάδες αργότερα, το ζευγάρι πέρασε ένα ρομαντικό διήμερο σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, από το οποίο δεν βγήκαν καθόλου παρά μόνο για να φύγουν. Ειδικότερα, έμειναν στο πεντάστερο ξενοδοχείο «The Twenty Two» στην περιοχή Mayfair, με τον Τομ Μπρέιντι να φεύγει από μια πλαϊνή είσοδο και την Ιρίνα Σάικ έφυγε από ξεχωριστή πλαϊνή είσοδο πέντε λεπτά νωρίτερα.