H Julia Fox και η Amelia Gray Hamlin, που έβγαιναν με τους Kanye West και Scott Disick, ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η 21χρονη Hamlin, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την έξοδό τους στο Instagram, με την ίδια και την Fox να γλείφουν τα γλειφιτζούρια, έχοντας ασορτί ασπρισμένα φρύδια.

Σε μια από τις φωτογραφίες, η Hamlin βγάζει τη κόκκινη γλώσσα της, ενώ η Fox ποζάρει χαμογελώντας με το ένα χέρι στον γοφό της. Η πιο σέξι φωτογράφιση τους, βέβαια, είναι αυτή όπου αγγίζουν τις γλώσσες καθώς γλείφουν το ίδιο κόκκινο γλειφιτζούρι, κοιτώντας επίμονα την κάμερα.

Χρησιμοποίησε διάφορα ροζ emoji για να γράψει τη λεζάντα της φωτογραφίας της το Σαββατοκύριακου. Στην συνέχεια, η Fox ανέβασε στα Stories της στο Instagram ξανά μια φωτογραφία της, της Hamlin και της Alex Wang να κάθονται σε έναν καναπέ μαζί. Μάλλον οι φωτογραφίες ήταν ένα υπονοούμενο για τους πρώην τους και τις Kardashian. Μάλλον θέλουν να τους επισημάνουν ότι οι δύο τους έχουν πολλά κοινά.

Σύμφωνα με την Pagesix, η Hamlin μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το περασμένο φθινόπωρο, όπου η Fox ζει εδώ και χρόνια. Οι δυο τους περπάτησαν επίσης στην επίδειξη του LaQuan Smith για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο. Πέρα από την κοινή καριέρα, οι δύο τους είχαν σχέσεις με δύο πρώην των Kardashian.

Η Fox είχε σχέση με τον West, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του από την Kim Kardashian, αλλά δεν κράτησε πολύ και έληξε άδοξα τον Φεβρουάριο. Η Hamlin και ο Disick ξεκίνησαν να βγαίνουν Οκτώβριο του 2020 μετά το χωρισμό του από τη Sofia Richie. Τελικά οι δύο του χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2021. Ο Disick επίσης ήταν παντρεμένος με μια Kardashian, την Kourtney, με την οποία έχει τρία παιδιά. ήταν μαζί για σχεδόν 10 χρόνια προτού την χωρίσει οριστικά το 2015.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Jennifer Lopez: Ανέβασε την κόρη της στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί και μίλησε για εκείνη με την αντωνυμία «Αυτοί»

Jennifer Aniston: Ποιά ήταν η σαλάτα που έτρωγε κάθε μέρα – Το λάθος με τη συνταγή που έγινε viral στο TikTok

Survivor: Τα ποσά που συγκέντρωσαν οι παίκτες θα σε κάνουν να «αλληθωρίσεις» – Ποιανού η αμοιβή ξεπερνάει ήδη το χρηματικό έπαθλο του ριάλιτι