Ποιος είπε πως οι πλούσιοι δεν έχουν κι αυτοί τα βάσανά τους; Ο Justin Bieber θα σας πει. Ο τραγουδιστής δέχθηκε αυτοκρατορική ήττα από τη Ferrari, η οποία του απαγορεύει από ΄δω και στο εξής να αγοράσει οχήματά της.

O λόγος είναι η ανάρμοστη συμπεριφορά του Justin Bieber, ο οποίος δεν τήρησε τον κώδικο δεοντολογίας και τους όρους ιδιοκτησίας της Ferrari. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ταλικής Il Giornale και της La Repubblica αναφέρεται, μάλιστα, πως ο τραγουδιστής τους παραβίαζε πολλές φορές.

Το 2011 ο τραγουδιστής αγόρασε τη Ferrari 458 Italia, ενώ στο παρελθόν, σε ηλικία 16 ετών, είχε στην κατοχή του μια F430. Όταν αγόρασε το αυτοκίνητο, ήταν σε χρώμα λευκό, ωστόσο ο Bieber το πήγε στους διάσημους κατασκευαστές αυτοκινήτων West Coast Customs για μια πλήρη αναδιαμόρφωση.

Με γνώμονα ότι η Ferrari σημαίνει κομψότητα, στυλ και ηθική, ένας από τους πολλούς όρους που συνοδεύουν την ιδιοκτησία ενός οχήματός της, είναι ότι δεν πρέπει να παραβιάζεται ο κινητήρας, απαγορεύονται οι τροποποιήσεις σε οτιδήποτε, ενώ όλες  οι προσαρμογές θα πρέπει επίσης να προέρχονται από αντιπροσωπείες εγκεκριμένες της Ferrari.

Ο τραγουδιστής έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τους μισούς κώδικες, ξεκινώντας από το ότι άλλαξε το χρώμα στη Ferrari 458 σε μπλε ηλεκτρίκ και πρόσθεσε ζάντες αλουμινίου Forgiato 20, ενώ άλλαξε μέχρι και το χρώμα του λογότυπου στο τιμόνι. Υπήρξε, επίσης, και ένα περιστατικό, όπου ο Justin Bieber ξέχασε που πάρκαρε το πολυτελές αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο Montage στο Beverley Hills, βρίσκοντάς το τρεις εβδομάδες αργότερα με τη βοήθεια ενός βοηθού.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν ο τραγουδιστής το έβγαλε σε δημοπρασία, κερδίζοντας 434.500 δολάρια.

Πάντως, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές τροποποιημένες Ferrari, δεν ακούγεται ότι οι ενέργεις του Bieber θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απαγόρευση από την ιταλική μάρκα. Αλλά μάλλον δεν θα το έχει πάρει και κατάκαρδα, αφού ο ίδιος έχει μια παραπάνω αδυναμία στη Lamborghini.

Πάντως δεν είναι το μοναδικό όνομα στη λίστα, αφού το ίδιο αποκλεισμένοι είναι και οι Nicolas Cage, Tyga, 50 Cent και Kim Kardashian.

Με πληροφορίες από Αutoevolution

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kim Cattrall: Συναντήθηκε με πρώην συνεργάτες της από το «Sex and the City» κι άφησε υπονοούμενα για το reboot της σειράς

Amber Heard: Η φοβισμένη αντίδρασή της όταν ο Johnny Depp την πλησίασε στο δικαστήριο

Britney Spears: Κάνει comeback στα social media ποζάροντας γυμνή παρέα με τον σκύλο της