Η Ντόλι Πάρτον είπε τη Δευτέρα στο The Drew Barrymore Show. «Δεν θέλω να μιλήσω σε όλους όσους θέλουν να μου μιλήσουν. Δεν στέλνω μήνυμα γιατί δεν θέλω να απαντήσω».

Η Ντόλι Πάρτον, 77 ετών, δεν πρόκειται να σας στείλει μήνυμα αλλά ακόμα κι αν το έκανε, δεν θα είχε πρόβλημα να σας αφήσει στο Διαβάστηκε. Και όλοι αναρωτούνται ακόμα και για το αν ποτέ το σηκώνει όταν την παίρνουν τηλέφωνο.

«Αν κάποιος μου τηλεφωνήσει, θα του απαντήσω αν θέλω να του μιλήσω ή θα τους καλέσω ξανά όταν μπορέσω», είπε. «Διαφορετικά, έχω πάρα πολλά να σκεφτώ παρά να γεμίσω το μυαλό μου».

Ο Ντόλι Πάρτον είναι πολύ απασχολημένη, ειλικρινά. «Απλώς δεν έχω χρόνο να κάθομαι με το πρόσωπό μου στο τηλέφωνο όλη μέρα», είπε. «Σίγουρα δεν είμαι ηλίθιος άνθρωπος. Θα μπορούσα να το μάθω αν το ήθελα, αλλά θα προτιμούσα απλώς να έχω το φαξ μου και να στέλνω έτσι τις δημιουργίες μου στους συνεργάτες μου».

Αυτό το κομμάτι φαξ, παρεμπιπτόντως, είναι γεγονός. Τον Μάιο, η Bebe Rexha είπε στην Kelly Clarkson για τη συνεργασία της με την Ντόλι Πάρτον σε ένα τραγούδι και της ζητήθηκε όχι μόνο να φτιάξει ένα φυσικό CD (τα θυμάστε;) του προτεινόμενου κομματιού που θα μοιραστεί με το είδωλο της country, αλλά και να στείλει φαξ την αλληλογραφία της.

Η Clarkson, η οποία έχει επίσης συνεργαστεί με Ντόλι Πάρτον, το επιβεβαίωσε. «Ναι, εξακολουθεί να στέλνει φαξ», είπε η Clarckson για την Ντόλι Πάρτον. «Πρέπει να στείλεις ένα πουλί για αυτό, σαν περιστέρι». Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Parton εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame. Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι η πρόσκληση στάλθηκε μέσω παλιομοδίτικο ταχυδρομείο σαλιγκαριού.

Πηγή: Vanity Fair

*Photo Credits: Shutterstock