Ένα νέο ειδύλλιο έχει γεννηθεί στο Hollywood τον τελευταίο καιρό. Είναι τόσο φρέσκο που σπαρταράει. Η Emily Ratajkowski και ο Pete Davidson είναι δύο πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας. Η πρώτη γιατί πήρε διαζύγιο μετά την συνεχόμενη απιστία του συζύγου της και ο δεύτερος γιατί χώρισε με την Kim Kardashian.

Τώρα βρίσκονται ξανά στην επικαιρότητα μιας και οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά. «Ο Pete και η Emily βγαίνουν εδώ και μερικούς μήνες. Είναι στα πρώτα στάδια η σχέση τους, αλλά αρέσει πολύ ο ένας στον άλλο», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στην US Weekly.

Μάλιστα, οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν το ειδύλλιο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και είναι πρόσφατοι οι χωρισμοί τους, ωστόσο κάτι τέτοιο αποτελεί δύσκολο έργο. Έτσι κι αλλιώς, οι πρώτες φήμες για το φλερτ μεταξύ τους ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι δυο τους εθεάθησαν να περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους τους Μπρούκλιν.

Emily Ratajkowski

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Όλοι οι άνθρωποι έχουν κακές στιγμές αλλά είδαμε ότι δεν έχει καμία μεταμέλεια»

Όπως πρόσθεσε η ίδια πηγή, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και η έλξη τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή.

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως λίγο καιρό πριν, η Emily είχε δηλώσει σε συνέντευξή πως δεν αναζητά κάτι σοβαρό και απολαμβάνει πλήρως τη ζωή της ως single. Τόνισε επίσης, πως θέλει να αφιερωθεί αποκλειστικά και μόνο στον γιο της.

Θα φανεί λοιπόν κατά πόσο αυτό θα το αλλάξει ο Pete Davidson ή απλά πρόκειται για ένα εφήμερο ειδύλλιο.

Emily Ratajkowski