Την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έκανε χθες ο πέμπτος κύκλος του GNTM, με όχι και τόσο θετική ανταπόκριση. Το ριάλιτι μοντέλων δεν εντυπωσίασε στο πρώτο του επεισόδιο, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να κριθεί το μέλλον του. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές σχολίασαν το ξεκίνημα του GNTM, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να έχει μάλιστα και καλεσμένη τη Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα αρχικά αναφέρθηκε στα πρόσωπα που κατά τη γνώμη της ξεχώρισα στις οντισιόν, κάνοντας λόγο για την 47χρονη που το πρωί πηγαίνει σχολείο και το βράδυ εργάζεται στα απορριματοφόρα του δήμου Χαλανδρίου, πως δεν κάνει για μόντελινγκ. «Δεν κάνει η κοπέλα αυτή. Αυτά που έχει περάσει στη ζωή της τα βγάζω στην άκρη. Δεν μπορεί να μην έχεις δεχτεί την Ιωάννα Μπέλα και να δεχτείς την κυρία, ήταν όλα ψεύτικα» είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε επίσης, και για τη Σοφία Χατζηπαντελή κι εξήγησε πως έχει «πρόβλημα» μαζί της. «Έχω θέμα μαζί της, γιατί ούτε αυτή είναι φυσική. Δεν μπορείς να είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω και να ζητάς φυσικότητα», εξήγησε κλείνοντας.