Μέσα σε αυτό το ωραίο μιξ της ελληνικής κοινωνίας, όπως το έχουμε εμπεδώσει τα τελευταία δύο χρόνια, με τους μαστροπούς, τους παιδοβιαστές, τους δολοφόνους, δε θα μπορούσαν να μην συμπεριλαμβάνονται οι ξυλοδαρμοί και οι συμμορίες. Και δη, συμμορίες που έχουν ως πρόσχημα την τραπ μουσική. Έτσι, μια συμμορία αυτοαποκαλούμενων τράπερ που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, με κανάλι στο Youtube, όπου αναρτούν βίντεο για report, επιτέθηκε σε έναν 17χρονο εις διπλούν και στη μία περίπτωση έδειραν και τον πατέρα του.

Όπως περιγράφει ο 17χρονος Αιγύπτιος που πηγαίνει σε σχολείο στον Πειραιά, και πιο συγκεκριμένα στα Καμίνια, όλα ξεκίνησαν από έναν τσακωμό που είχε με έναν συμμαθητή του. Αυτός, μέλος στη συμμορία 101 – έτσι έχουν ονομάσει την ομάδα τους που έχει κατά κύριο λόγο παράνομη δράση – ενημέρωσε τους υπόλοιπους πως ο 17χρονος του έσπασε τον αστράγαλο και ξεκίνησε ένα ντόμινο παρακολούθησης και ξυλοδαρμού.

Το ανήλικο θύμα ανέφερε στην απολογία του στην αστυνομία, όπου οδηγήθηκε μετά από μήνυση που είχαν το θράσος να του κάνουν οι συλληφθένες συμμορίτες:

«Ό,τι έγινε το Σάββατο έχει να κάνει με ένα συμβάν στο σχολείο την Παρασκευή, την προηγούμενη μέρα. Στο σχολείο τσακώθηκα με ένα παιδί. Με έριξε κάτω και με βάρεσε. Τον ξέρω πέντε χρόνια, πίστεψα πως έκανε πλάκα και δεν έδωσα σημασία. Στο σχόλασμα μου είπε πως αν έχει στραμπουλήξει το πόδι του θα με γ@@@@. Δεν έδωσα σημασία, γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια.

Εκείνος συνέχισε, ενώ εγώ δεν ήθελα να δώσω συνέχεια στο περιστατικό, με τράβηξε από την μπλούζα και μου είπε “έλα εδώ έχουμε κάτι να λύσουμε”, μετά μου έριξε σφαλιάρα και ξανά τσακωθήκαμε. Πήγαμε στην διευθύντρια, ήρθε η μητέρα του, ζητήσαμε συγνώμη και το λήξαμε. Μετά, μου έστειλε απειλητικά μηνύματα στο κινητό, ο ξάδερφος του. Μου έλεγε “έλα σήμερα στο Πασαλιμάνι να δω πόσο μάγκας είσαι”.

Ο ξάδερφός του είναι μέλος μιας ομάδας – συμμορίας που ονομάζεται 101 και έχουν κανάλι στο YouTube, όπου εμφανίζουν όπλα, μαχαίρια και γνωστούς. Ανεβάζουν βίντεο κλιπ μέτρα που μουσική. Η ομάδα αυτή λειτουργεί υποστηρικτικά για τα μέλη της, όχι με νόμιμο τρόπο.

Το Σάββατο είχαμε αγώνα το μεσημέρι και νικήσαμε. Πήρα το μπαμπά μου τηλέφωνο πως θα πάω να κουρευτώ. Πήγα να κουρευτώ στην Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια, που πάω χρόνια. Πήγα κουρεύτηκα και είδα δύο άτομα να με κοιτάνε περίεργα. Μου είπε ο κουρέας πως ήταν πελάτες του και δεν ανησύχησα. Αυτοί οι δύο ήξεραν πως θα πάω για κούρεμα, γιατί στα αποδυτήρια είπα φωναχτά πως θα πάω για κούρεμα. Ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου που ανήκει και στην ομάδα 101 τους το μετέφερε.

Όταν βγήκα από το κουρείο με σταμάτησαν αυτοί οι δύο. Ο ένας μου είπε “έλα λίγο στην άκρη”, πήγαμε στη γωνία του μαγαζιού και μόλις πήγαμε εκεί μου ζήτησε εξηγήσεις για το τι έγινε με τον φίλο μου. Με σταματάει το μηχανάκι. Οδηγός μου είπε “τι κοιτάς ρε”, κατέβηκε και έβγαλε τον σιδηρολοστό και με χτύπησε στο πόδι. Του πέφτει ο σιδηρολοστός, πέφτω και εγώ κάτω.

Βλέπω το σιδηρολοστό και τον πήρα για να τους εκφοβίσω και να με αφήσουν γιατί με χτύπησαν και οι τρεις και μετά ήρθαν κι άλλα δύο μηχανάκια, σύνολο ατόμων πέντε και με χτυπάνε και οι πέντε. Μαζεύτηκε κόσμος, που φώναζε “αφήστε το παιδί θα φωνάξουμε την αστυνομία” και εκείνοι τράπηκαν σε φυγή. Αυτό έγινε κάπου στις οκτώ με οκτώμιση το βράδυ.

Μετά πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο, γύρισα σπίτι και καλέσαμε την αστυνομία. Πήγαμε προς το τμήμα, περνώντας αναγκαστικά από το ίδιο σημείο που με είχαν χτυπήσει. Αυτοί δεν ήταν στο ίδιο σημείο, αλλά ήρθε πρώτος ο (σ.σ αναφέρει ονομα) και άλλα τρία άτομα και μετά ήρθαν αρκετοί με μηχανάκια. Πάνω από 20 άτομα. Την έπεσαν σε μένα και τον πατέρα μου. Μας χτύπησαν.

Είχανε ρόπαλα, κράνη και μεταξύ αυτών που αναγνωρίζω σίγουρα είναι ο ντελιβεράς από το ψητοπωλείο που βρίσκεται δίπλα. Κάποιους τους αναγνώρισα την ομάδα 101, μεταξύ των οποίων τα τρία παιδιά που ανέφερα παραπάνω. Αυτοί, το έκαναν για αντίποινα, για εκδίκηση για τον φίλο μου.

Ο ξάδερφος του ήταν αυτός που πήρε το κινητό από τον πατέρα μου τη στιγμή που πήγε να βγάλει φωτογραφίες. Πήγα στο νοσοκομείο και έχω σπασμένο σαγόνι και δύο σπασμένα πίσω δόντια και χτυπήματα στο σώμα, το πρόσωπο και το κεφάλι. Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο».

Από τη μεριά του, ο πατέρας του 17χρονου επιβεβαίωσε όσα είπε ο γιος του:

«Γύρισα στις επτάμισι με οκτώ στο σπίτι με χτυπήματα. Μου είπε ότι του επιτέθηκαν πέντε άτομα για το συμβάν που είχε γίνει την Παρασκευή στο σχολείο. Μετά πήρα κατευθείαν τηλέφωνο στην αστυνομία και μετά πήγα μαζί με το παιδί μου στο Αστυνομικό Τμήμα Καμίνιων. Στο δρόμο όπως πηγαίναμε προς Αστυνομικό Τμήμα ξαφνικά μας επιτέθηκαν τέσσερα άτομα, τα οποία έχουν σχέση με το συμβάν της Παρασκευής και συγκεκριμένα είναι ξαδέρφια του παιδιού με το οποίο τσακώθηκε ο γιος μου την Παρασκευή στο σχολείο. Εγώ προσπάθησα να προστατέψω το παιδί μου και και  το έβαλα πίσω μου.

Ήρθαν ξαφνικά άλλα 20 άτομα κατά πάνω μου να με χτυπήσουν. Έβγαλα το κινητό μου για να καταγράψει το συμβάν, αλλά αυτή πήραν το κινητό μου και χάθηκε. Ήρθε η αστυνομία μετά από λίγο επάνω στο τσακωμό. Διασκορπίστηκαν αυτοί και εγώ υπέδειξα στην αστυνομία ποια ήταν τα παιδιά που μας χτυπούσαν. Ένας από αυτούς κράταγε ένα σίδερο και ένας άλλος που ήταν ντελιβεράς, είχε ένα ξύλο πάνω του. Στο σωματικό έλεγχο δε βρήκαν πάνω μας κάτι στο Αστυνομικό Τμήμα. Το παιδί μου δεν έκλεψε κανένα κινητό. Αυτοί πήραν το δικό μου κινητό».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

O Edi Rama έκανε λαθρεμπόριο… εμβολίων κατά του κορωνοϊού: «Τι Αλβανός θα ήμουν εάν ευθυγραμμιζόμουν πάντα με τον νόμο;»

Κριμαία: Ο Vladimir Putin διέταξε βομβαρδισμό 10 ουκρανικών περιοχών – Το αγωγό TurkStream είδε ως στόχο των Ουκρανών

Κολωνός: Ειδικό προφίλ σε dating app είχε φτιάξει για την 12χρονη ο 53χρονος μαστροπός