Τόσο μεγάλο ήταν το πάθος του τράπερ Don Leon και των συνεργατών του να βγάλουν γρήγορα και χωρίς κόπο χρήματα, με το δοκιμασμένο γι αυτούς κόλπο της ανατίναξης ATM, που δεν δίστασαν να θέσουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους κι ένα ολόκληρο χωριό.

Όπως προκύπτει από νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Don Leon και μέλη της συμμορίας τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό ακόμα και σε ATM που βρισκόταν στην πρόσοψη βενζινάδικου, στα Ψαχνά Ευβοίας.

Μιλούσε για τις κλοπές στα τραγούδια του

Ένα κοινό χαρακτηριστικό πολλών τράπερ είναι ότι αρέσκονται στα τραγούδια τους να μιλούν για τον παραβατικό τρόπο ζωής τους. Ο Don Leon δεν αποτελούσε εξαίρεση και συχνά αναφερόταν είτε έμμεσα είτε άμεσα στη δράση του.

Στο δημοφιλές τραγούδι του Criminal για παράδειγμα, ο στίχος λέει «με παίζουν τα κανάλια είμαι ήδη σταρ. Είμαι criminal (εγκληματίας)», ενώ στην αρχή του κομματιού, ακούγεται δελτίο ειδήσεων όπου αναφέρεται ότι «γνωστός τράπερ βρίσκεται πίσω από την υπόθεση ανατίναξης ΑΤΜ».

@don_leon95 Δυο φορές τον μήνα δίνω το παρών στο τμήμα 🏧🏧🏧 #donleon #atm #acab #viral #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Don Leon

Σε ένα άλλο βίντεο που ο ίδιος έχει αναρτήσει στο TikTok, μετρά μεγάλο χρηματικό ποσό σε 50ευρα και 100ευρω και πίσω του παίζει ένα κομμάτι που λέει:

«Με τον μπρο (κολλητό) μου ανοίγω μαγαζιά για την βιτρίνα, από μικρός έχω τον νου μου στην κομπίνα, δυο φορές τον μήνα δίνω το παρόν στο τμήμα».