Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη μετά τη δολοφονία του στη Νέα Φιλαδέλφεια, από τους νεοναζί Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε συνεργασία με οπαδούς ελληνικής ομάδας.

Η μητέρα του, στο άκουσμα της δολοφονίας του παιδιού της, κατέρρευσε. Συντετριμμένος είναι και ο πατέρας του. Απογοητευμένοι οι οικείοι του, μιλούν στο Star, ενώ όπως, όπως λέει η θεία και νονά του 29χρονου Άννα Μελαχροινού, «η μαμά είναι με τα φάρμακα και θα συνεχίσει την αγωγή στο νοσοκομείο και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας. Η μαμά του μού είπε πως δεν θα ξαναδούμε το παιδί μας στο σπίτι, το κράτος μάς έφαγε το παιδί, δεν πήρε μέτρα, ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Αυτοί δολοφόνησαν τον Μιχάλη μας»

«Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα, είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς, έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω» λέει με τη σειρά του ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη, που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν.

Την Παρασκευή οικογένεια και συγγενείς θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή, με τους φίλους του να σημειώνουν πως εκείνο το βράδυ βρισκόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να πάρει το εισιτήριο διαρκείας του.

Είχε τον αητό στο στήθος. Πέταξε σαν αυτόν

Ο Μιχάλης, που ζούσε στις εργατικές κατοικίες της Ελευσίνας με τη μητέρα του κι εργαζόταν ως υπάλληλος σε μια επιχείρηση κοντά στο σπίτι του, ήταν παιδί μιας οικογένειας βιοπαλαιστών που ήταν στήριγμα για την οικογένειά του, αλλά και για την ομάδα του. «Είχε τον αητό στο στήθος. Πέταξε σαν αυτόν», λέει η θεία του αδικοχαμένου 29χρονου.

Ολόκληρη η Ελευσίνα πενθεί για τον χαμό του

«Σήμερα, η Ελευσίνα θρηνεί ένα δικό της παιδί. Ο Μιχάλης, φίλος της ΑΕΚ, είναι ένα ακόμα θύμα της οπαδικής βίας. Ένα νέο παιδί, που πήγε να δει την ομάδα του και δε γύρισε ποτέ στο σπίτι του. Ο φανατισμός και η βία δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα. Καμία θέση στην κοινωνία. Καλό ταξίδι, Μιχάλη. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς και τους οικείους του», αναφέρει ο δήμαρχος της περιοχής, Αργύρης Οικονόμου.

Σπαρακτικά μηνύματα στο διαδίκτυο και από ανθρώπους που γνωρίσαν τον Μιχάλη:

«Ένα πολύ καλό παιδί που με στήριξε κι ήταν ένας απ’ τους καλύτερους πελάτες στο μαγαζί μου. Βοηθούσε τους πάντες, ακόμα και νερό για τα αδέσποτα έπαιρνε το καλοκαίρι. Τι να πει κανείς για εσένα! Καλό ταξίδι Μιχάλη», σημειώνει ένα εξ’ αυτών.