Σοκαρισμένοι και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο για περίπου οκτώ ώρες και πέθανε στην Άρτα.

Ο δικηγόρος του 37χρονου, μιλώντας στον σταθμό MEGA, περιέγραψε όσα προηγήθηκαν του μοιραίου περιστατικού και είπε πως αν η μητέρα «είχε στα πρώτα λεπτά μπροστά της τον πατέρα θα τον σκότωνε. Μετά όμως επικρατεί η αγάπη».

Ερωτηθείς για το τραγικό συμβάν, σχολίασε ότι «το παιδί δεν κοιμήθηκε το βράδυ γιατί είχε κολικούς και έμειναν όλο το βράδυ ξύπνιοι. Υπήρχε και το άγχος της εργασίας. Ήταν μία δύσκολη μέρα για αυτόν. Η γυναίκα πριν λίγο μέρες είχε ένα τροχαίο ατύχημα μαζί με το παιδί, και δεν ήθελε να οδηγεί».

«Έτσι, έβαλαν το παιδί στο κάθισμα και ο πατέρας ανέλαβε να το πάει στο βρεφονηπιακό. Ο πατέρας σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και εκείνη τη στιγμή μπλόκαρε το μυαλό του. Το παιδί μάλλον κοιμόταν και ο πατέρας αγνόησε εντελώς την παρουσία του. Ούτε που το σκέφτηκε.

Στο τελείωμα της βάρδιας, πήγε η γυναίκα του να πάρει το παιδί και της είπαν πως δεν είναι εκεί. Αυτός της είπε πως είναι στο βρεφονηπιακό. Τότε αντιλήφθηκε πως δεν το είχε αφήσει ποτέ. Πήρε το αμάξι του ΔΕΔΗΕ χωρίς να ρωτήσει. Και έφτασαν στο σημείο. Πολύ άσχημη εικόνα, και δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό τους», είπε και πρόσθεσε πως ο πατέρας παίρνει μεγάλη φαρμακευτική αγωγή.