Από το περιστατικό βίας στα Mad Awards τον περασμένο Ιούνιο, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Light έχουν απευθύνει δημόσια τον λόγο ο ένας στον άλλον αρκετές φορές, αλλά ποτέ σε διάλογο. Πότε λέει ο ένας το δικό του, πότε ο άλλος. Και συνήθως, ο Λιάγκας είναι στην πλευρά του δικαίου. Όπως συνέβη και σήμερα το πρωί.

Μες στο σαββατοκύριακο, ο Light ανάρτησε δύο βίντεο που απεικονίζουν τον ξυλοδαρμό ενός νεαρού ανθρώπου που έκανε το λάθος να πέσει κατά λάθος σε κάτι άτομα που συμμετείχαν στο videoclip του νέου τραγουδιού του τράπερ.

Όταν αρκετοί έστειλαν μήνυμα στον Light πως είναι ντροπή να αναρτά τέτοια βίντεο, ο ίδιος απάντησε με βρισιές, υποστηρίζοντας πως τα παιδιά φυσιολογικά παίζουν μπουνιές κι όποιοι δεν αρέσκονται στο θέαμα, είναι φλώροι και έχουν δει ξύλο μόνο στο UFC.

Τα αποσπάσματα προβλήθηκαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας επιτέθηκε στον Light και στην τραπ σκηνή.

«Δεν είναι πουριτανός, Light μου, αγάπη μου γλυκιά, ταλαντούχε μου νέε, όποιος δεν του αρέσει το ξύλο. Δεν είναι μοντερνιά και φλωριά. Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία, για να μην πω κάτι πιο χοντρό. Το να βγαίνεις και να περνάς αυτά τα μηνύματα, είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο.

Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Λένε ότι “εμείς που παίζουμε ξύλο είμαστε μάγκες”. Ωραίο μήνυμα δίνουμε. Ευτυχώς παιδιά, θέλω να σας πω ότι υπάρχει μια μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σάς θεωρεί».

Μετά απ΄αυτό, ο Λιάγκας ανέφερε πως τον έχουν πάρει αρκετές φορές τηλέφωνο απειλητικά δήθεν να του πουν να μην μιλάει άσχημα για τους τράπερ γιατί θα βρει τον μπελά τους. Κάτι που δε μας ξαφνιάζει.

«Και μη στείλετε ανθρώπους – γιατί το κάνετε – μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερ και σου λένε: “Μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν”. Εσείς κινδυνεύετε από το μυαλό που κουβαλάτε. Η πλειοψηφία της νεολαίας σάς θεωρεί καραγκιόζηδες. Υπάρχει δυστυχώς μια μειοψηφία που σας θεωρεί μάγκες.

Αυτό είναι ένα αυτεπάγγελτο έγκλημα. Γιατί δεν τους καλεί ο εισαγγελέας; Πού είναι η αστυνομία; Φοβάται να τα βάλει με τη νεολαία προεκλογικά ο κ. Θεοδωρικάκος; Βγήκε και μίλησε για τον γιο του. Εδώ που είναι; Αυτό δεν είναι μια παραβατική συμπεριφορά; Αν πάλι είναι πλάκα, να βγει να μας το πει ο Light και εγώ θα είμαι και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη».