Τη φροντίδα των γιατρών και του υγειονομικού προσωπικού της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής του «Ερυθρού Σταυρού» δέχεται η μητέρα του Μιχάλη, του 29χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η μητέρα του Μιχάλη θυμίζουμε πως υπέστη γερό σοκ όταν πληροφορήθηκε πως ο γιος της εξέπνευσε εξαιτίας των τραυμάτων του. Η χαροκαμένη μητέρα βίωσε έντονη δυσφορία, δύσπνοια, τάση για λιποθυμία και έντονους πόνους στο στήθος, συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα.

Σαφώς και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την υγεία της τραγικής μάνας αφορά την ψυχολογική της κατάσταση. Είναι το δίχως άλλο ασύλληπτη η οδύνη που βιώνει η μητέρα του Μιχάλη για τον χαμό του παιδιού της, αλλά και για τον βίαιο τρόπο που έχασε τη ζωή του.

Σταθεροί οι υπόλοιποι

Προς το θετικότερο βαίνουν τα νέα αναφορικά με τους εναπομείναντες τραυματίες που νοσηλεύονται ακόμη στον «Ερυθρό Σταυρό». Σύμφωνα με ενημέρωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου και οι τρεις Έλληνες τραυματίες (48, 47 και 26) νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Ωστόσο περνούν όλοι από συστηματικό έλεγχο προκειμένου σε μία προσπάθεια των γιατρών να επιβεβαιώσουν ή να απορρίψουν κάποιες υποψίες που έχουν σχετικά με την υγεία τους, μετά το σοκ που υπέστη το σώμα τους από τους τραυματισμούς. Και οι τρεις νοσηλεύονται στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

Την ίδια στιγμή, στην Α’ Χειρουργική νοσηλεύεται αλλά και φρουρείται από την Αστυνομία ένας 37χρονος Κροάτης. Είναι σε σταθερή κατάσταση, ωστόσο σήμερα παρουσίασε κάποια συμπτώματα αδιαθεσίας και διενεργήθηκε περαιτέρω έλεγχος.