Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να παρουσιαστούν συνολικά 14 άτομα, μετά τα επεισόδια της 1ης Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι, στην πλατεία Βικτωρίας και στα βραχάκια της Ακρόπολης.

Όπως καταγράφηκε χθες (1/11) από το intronews.gr συνολικά 39 άτομα προσήχθησαν, ενέργειες που αφορούσαν είτε προληπτικές προσαγωγές (Νέα Ιωνία, Πευκάκια, Ηράκλειο), είτε συμμετοχή στις συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές συνολικά 14 περιπτώσεις προσαγωγών μετατρέπονται σε συλλήψεις και σε βάρος των δέκα ανδρών και τεσσάρων γυναικών σχηματίζεται δικογραφία η οποία παραπέμπεται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες κατά περίπτωση για παράβαση του νόμου περί όπλων, περί βεγγαλικών, απείθεια, αντίσταση κατά της Αρχής και παρακώλησης συγκοινωνιών.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκομένων στα επεισόδια στο Μοναστηράκι, καθώς οι Αρχές εξετάζουν όλα τα βίντεο που έχουν βγει στην επιφάνεια, αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στους σταθμούς του μετρό.

Επεισόδια: 14 συλλήψεις – Αυτές είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν